Prima pagină » (P) Ce trebuie sa faci pentru a avea un ten de invidiat?

(P) Ce trebuie sa faci pentru a avea un ten de invidiat?

Autor: admin
0 comentarii
(P) Ce trebuie sa faci pentru a avea un ten de invidiat?

Indiferent ca vorbim de rutina zilnica sau ca ne sfatuim cu medicul dermatolog, exista un set de pasi esentiali pe care fiecare dintre noi ar trebui sa ii respecte, pentru a se asigura ca isi mentine un ten sanatos, lipsit de imperfectiuni. Despre ce este vorba?  

  1. Exfolierea pielii. Este foarte important sa ne asiguram ca tenul nostru se bucura de o curatare in profunzime, atat a machiajului, cat si a tuturor tipurilor de murdarie pe care le acumulam pe parcursul zilei.
  2. Hidratare. Atat prin consumul de lichide, cat si prin serumuri, creme sau tratamente faciale, trebuie sa ii asiguram tenului nostru hidratarea necesare pentru a ramane ferm, catifelat si stralucitor. 
  3. Extractie. Intotdeauna facuta de catre personal specializat, manual sau prin intermediul unei aparaturi dedicate, trebuie sa ne asiguram ca eliminam punctele negre si albe – pentru a obtine, la final, o piele uniformizata. 
  4. Protectie. Prin aportul de vitamine, minerale si antioxidanti, ii asiguram tenului nostru un aspect natural si santos.
  5. Rejuvenare. Odata cu inaintarea in varsta, productia de colagen si acid hialuronic incepe sa scada. Cu ajutorul unor tratamente dedicate, ne butem bucura de o regenerare celulara si, implicit, de un sistem complet de reintinerire.

O modalitate foarte buna prin care sa tintim rapid, eficient si cu rezultate imediate, toti pasii de mai sus, pe langa rutina zilnica de ingrijire, este sa urmam un set de sedinte cu HydraCool Plus – unul dintre cele mai populare echipamente dedicate tratamentelor faciale.  

Prin combinarea a 4 tehnologii inovatoare, Aqua B, Vibro X, Collagen + si UltraB, echipamentul HydraCool asigura un tratament facial sigur, non-invaziv, adaptat oricarui tip de ten. Fiecare dintre aceste tehnologii are la baza aplicatori dedicati, ce raspund diferitelor necesitati si probleme ale tenului prin: vibratii, lumina red rosie, miscare spiralata si vacuum, radiofrecventa si ultrasunet. 

Cele mai citite articole

La final, va veti bucura de un tratament complet, prin care ati parcurs toate etapele esentiale enumerate mai sus: curatare in profunzime, revitalizare, redobandirea elasticitatii pielii, reducerea ridurilor, stralucire si oxigenare a tenului. 

In plus, daca respectati rutina zilnica de ingrijire a pielii, la care sa alaturati un stil de viata sanatos si, pe termen lung, vizita la un salon de cosmetica ce realizeaza tratamente faciale precum HydraCool, veti fi sigure ca ati gasit cheia succesului unui ten impecabil!

In clinica QEstetic din Iasi, Hydracool este unul dintre cele mai apreciate tratamente faciale. Specialistii nostri te asteapta si pe tine pentru o consultatie gratuita. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-ce-trebuie-sa-faci-pentru-a-avea-un-ten-de-invidiat-677922/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si