Prima pagină » Campionii League of Legends vor purta Louis Vuitton in urmatorul turneu

Campionii League of Legends vor purta Louis Vuitton in urmatorul turneu

Autor: admin
0 comentarii

Campionii League of Legends vor purta Louis Vuitton in urmatorul turneu

Astfel, mult ravnitul Summoner’s Cup, trofeul League of Legends World Championship (turneu care incepe pe 2 octombrie la Berlin si se termina la Paris pe 10 noiembrie) va sosi intr-un cufar realizat in atelierul istoric Louis Vuitton din Asnieres, de aceeasi artizani care au fabricat cuferele pentru cele mai pretioase trofee sportive ale lumii – Fifa World Cup, America’s Cup, trofeul Roland Garros…

„Este cel mai mare cufar de trofeu pe care l-am facut in toata istoria noastra de 163 de ani”, a spus Michael Burke, presedintele Louis Vuitton.

Mai mult decat atat, Nicolas Ghesquiere, directorul artistic al colectiilor pentru femei Louis Vuitton, a creat o serie de „champion skins” – piese virtuale folosite de jucatori pentru a schimba infatisarea avatarului lor, si o colectie-capsula speciala de ready-to-wear.

„Nicolas a fost atras imediat de acest proiect, fiind interesat in mod natural de science-fiction, de lumi viitoare, de avataruri”, a spus Michael Burke despre Ghesquiere.

Cele mai citite articole

Desi se pare ca doar o treime din jucatorii League of Legends sunt femei, multi dintre jucatorii barbati isi aleg un avatar feminin.

Skin-urile create de Ghesquiere vor fi date ca premiu celor mai buni dintre competitori, iar piesele din colectia-capsula de ready-to-wear vor ajunge in magazinele Louis Vuitton si online in decembrie.

League of Legends (LoL) este un joc multi-palyer gratuit pentru public, oferind insa pentru vanzare elemente de joc, cum ar fi skin-uri sau diverse kit-uri. Jocul implineste in octombrie 10 ani si este numarul 1 mondial in e-sports, turneul de anul trecut fiind urmarit de aproape 100 de milioane de spectatori. Anul acesta e al 9-lea sezon pentru turneul LoL si, pentru prima data, Europa are mari sanse de a castiga in finala, dupa ani de dominatie asiatica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/campionii-league-of-legends-vor-purta-louis-vuitton-in-urmatorul-turneu-676240/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si