Prima pagină » Cât câștigă un lucrător comercial în România?

Cât câștigă un lucrător comercial în România?

Autor: admin
0 comentarii

Cât câștigă un lucrător comercial în România?

Cât câștigă un lucrător comercial în România?

Cei care se pregătesc să se angajeze în domeniu au însă o dilemă: care este salariul corect pentru un astfel de loc de muncă? eJobs a lansat recent primul comparator de salarii din România, care îi ajută pe candidați și pe angajați să-și compare salariile cu media pieței.

Dacă te pregătești să te duci la un interviu de angajare pentru un post de lucrător comercial, află că, la nivel național, salariul mediu net pentru această poziție este de 1.821 de lei pe lună, potrivit Paylab România. Estimările diferă, însă, în funcție de orașul în care locuiești, de nivelul de experiență pe care îl ai în domeniu, de studii sau de dimensiunea companiei pentru care vei lucra. Totodată, platforma îți arată cât ai putea să câștigi, pentru același tip de muncă, într-o altă țară din regiune.

Harta salariilor

Cele mai citite articole

Așa cum era de așteptat, cele mai mari salarii sunt oferite, pentru această poziție, tot de angajatorii din București. Astfel, salariul pe care îl vei primi dacă te angajezi ca lucrător comercial în Capitală este de 1.821 de lei, net. La doar 120 de kilometri distanță, în Argeș, salariul pentru aceeași poziție scade semnificativ, până la 1.467 de lei, pe lună.

Șanse mai bune pentru câștiguri mai mari, ca lucrător comercial ai, însă, dacă locuiești sau vrei să te relochezi în partea de Vest a țării. Astfel, în Cluj veniturile lunare ale unui lucrător comercial cu un nivel de experiență de maximum doi ani sunt de 1.686 de lei net. Tot atât ai câștiga dacă te-ai angaja într-un centru comercial din Bihor. Puțin mai mult, repectiv, 1.742 de lei pe lună ai putea câștiga dacă te angajezi într-un magazin din Timiș.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cat-castiga-un-lucrator-comercial-romania-615661/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si