Prima pagină » (P) Vară, soare, mare… și cu părul tău cum rămâne? Părul tău va fi sănătos și frumos toată vara cu noua formulă Pantene pentru un păr cu 100% mai puternic*! Recomandat de Elle!**

(P) Vară, soare, mare… și cu părul tău cum rămâne? Părul tău va fi sănătos și frumos toată vara cu noua formulă Pantene pentru un păr cu 100% mai puternic*! Recomandat de Elle!**

Autor: admin
0 comentarii
(P) Vară, soare, mare… și cu părul tău cum rămâne? Părul tău va fi sănătos și frumos toată vara cu noua formulă Pantene pentru un păr cu 100% mai puternic*! Recomandat de Elle!**

Soarele, căldura și apa sărată a mării… vara, părul are cel mai mult de suferit. Toate lucrurile specifice acestor luni duc la deteriorarea și despicarea firelor de păr.

Învață cum să îți protejezi părul și să îi oferi cu 100% mai multă putere* pentru a face față cu brio zilelor de vară, folosind noua formulă Pantene Pro-V îmbogățită cu nutrienți și urmând sfaturile de mai jos.

  1. Protejează-ți părul de efectele coafurii prin căldură! Acesta este deja expus la o cantitate semnificativă de căldură zilnic, așa că are nevoie de o ajutor pentru a-și păstra aspectul sănătos și frumos. Noul Pantene Pro-V este șamponul ideal pe timp de vară, pentru că aduce un aport de nutrienți firului de păr, oferindu-i putere și strălucire chiar de la interior. Cu Pantene Pro-V și noua sa formulă, părul tău devine puternic, mătăsos și strălucitor chiar din timpul spălării, iar părul va arăta impecabil chiar și după zilele toride de vară.
  2. Folosește balsam la fiecare spălare! Așa cum corpul tău are nevoie de apă, așa și părul are nevoie de hidratare. Balsamul Pantene devine prietenul tău cel mai bun pentru că îți hrănește părul fără a-l îngreuna și te scapă de firele rebele. Folosește-l la fiecare spălare și vei avea un păr hrănit din interior, pregătit pentru cele mai lungi zile cu soare și valuri.
  3. Poartă-ți părul în coafuri lejere! Uită de orele petrecute în fața oglinzii și alege să porți împletituri sau cocuri jucăușe care nu îți țin părul prea strâns legat, dar care se potrivesc de minune personalității tale! Bonus: după spălare, aplică pe lungimea părului, dar fără să atingi scalpul, noul balsam Pantene Pro-V. Este perechea perfectă a șamponului și are aceeași formulă care oferă nutrienți esențiali pentru păr, iar părul va fi mai ușor de pieptănat și aranjat și va arăta irezistibil. Și, dacă părul tău este subțire, alege balsamul Pantene Foam, pentru 100% îngrijire, dar 0% încărcare – se folosește după șampon, ca un balsam obișnuit, însă formula să se absoarbe rapid și oferă volum părului fin.
  4. Poartă pălărie! Dacă ieși la plimbare sau alegi să stai pe plajă, părul trebuie să fie acoperit cât mai mult timp posibil. Nu numai că pălăria oferă o protecție UV suplimentară, dar ajută și scalpul să rețină umiditatea. O pălărie reduce daunele provocate de vânt, mai ales dacă părul tău este predispus la încurcare și îți protejează părul vopsit.

Află cum Laura Cosoi, brand ambasador Pantene își menține părul sănătos pe timpul zilelor călduroase ale verii:

Cele mai citite articole

„Zilele însorite ale verii mă umplu de fericire și le aștept de fiecare dată nerăbdătoare. Ce poate fi mai frumos și mai relaxant decât să stai la plajă pe un șezlong și să lași soarele să te îmbrățișeze! Știu însă că zilele lungi petrecute la soare pot să aibă efecte nedorite asupra părului meu… tocmai de aceea am grijă de el și îi ofer tot ce are nevoie.

Soarele distruge bariera protectivă a firului, ceea ce duce la vârfuri despicate și o senzație de păr aspru, iar eu nu îmi doresc deloc acest lucru. Folosesc noua gamă Pantene Pro-V, care repară în profunzime: șampon bogat în nutrienți care îi oferă părului exact ceea ce are nevoie, adică putere cu fiecare spălare, iar balsamul pereche ce lasă firele descurcate, pentru un păr suplu și coafuri ca de revistă. Efectul împotriva semnelor deteriorării este instant!”.

Noul Pantene Pro-V – Un păr cu 100% mai puternic* și de la prima spălare! Recomandat de Elle**. Strong is beautiful!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-vara-soare-mare-si-cu-parul-tau-cum-ramane-parul-tau-va-fi-sanatos-si-frumos-toata-vara-cu-noua-formula-pantene-pentru-un-par-cu-100-mai-puternic-recomandat-de-elle-613767/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si