Prima pagină » Ce este orgasmul cervical și cum poți avea unul?

Ce este orgasmul cervical și cum poți avea unul?

Autor: admin
0 comentarii

Ce este orgasmul cervical și cum poți avea unul?

De asemenea, este posbil să fi avut deja parte de un orgasm cervical și să nu fi realizat asta până acum. Mai întâi de toate trebuie să aflăm ce este acela orgasmul cervical și cum se resimte acesta.

Ce este stimularea cervicală și cum se simte ea?

Cervixul eliberează o secreție în timpul sexului și este un preludiu care ajută la lubrifierea vaginului. Pe perioada orgasmului, cervixul se contractă. Te va cuprinde un sentiment de deplinătate care poate fi fierbinte și, când canalul vaginului tău va fi penetrat în totalitate, penisul va lovi cervixul.

Voi ști dacă voi avea orgasm cervical?

Poate vei fi uimită să afli asta, dar… adevăratul orgasm cervical nu există. Ceea ce vreau să spun este că nu există nicio diferență între orgasmul cervical și cel vaginal – ambele se aseamănă, într-o oarecare măsură.

Noi îl numim orgasm cervical pentru că este categorizat ca fiind profund și cuprinde trasul de păr, ochi dați peste cap, exact ca în timpul unui orgasm obișnuit. Pe de altă parte, această experiență poate varia de la persoană la persoană. Așadar, nu te îngrijora dacă experiența ta sexuală nu se aseamănă cu aceea pe care o vezi în filme.

Cum aș putea obține orgasmul cervical?

Ca de obicei, sexul minunat este în mare parte despre clitoris. Clitorisul este mereu regina.
Rădăcina profundă a clitorisului se stimulează în timpul orgasmului cervical. Dar este o diferență între orgasmul cervical și cel clitoral, care are loc atunci când clitorisul este stimulat.

Cele mai citite articole

Un orgasm cervical nu este bazat pe clitoris, în sine. Clitorisul este mult mai mare decât te-ai putea tu gândi. Proeminența exterioară, asemănătoare buzelor, este doar un sfert din întreaga lui structură. Așadar, după ce te-ai excitat destul, zona de intrare în vagin și punctul G pot fi stimulate cu ajutorul unui dildo. La început poate fi dureros, dar vei fi cuprinsă de o senzație incredibilă de plăcere. Tot ceea ce trebuie să faci este să te relaxezi.

Ce se întâmplă dacă nu îmi place stimularea profundă?

Multe femei pot găsi stimularea cervicală ca fiind inconfordabilă și dureroasă, în timp ce altele pot iubi asta. Nu toate pot încerca să aibă acest tip de orgasm atingând cervixul. Cele mai multe dintre femei preferă orgasmul clitoral pentru că este cel mai ușor de atins. De asemenea, orgasmul clitoral oferă o alternativă pentru un alt tip de plăcere. Niciun tip de orgasm nu este superior altuia. Totul ține de dorințele tale.

Încearcă să acorzi mai mult timp corpului tău, să îi asculți dorințele și să încerci diferite lucruri. Dacă îți place orgasmul cervical, este minunat. Dacă nu, este la fel de normal. Atâta timp cât te deschizi până la pragul maxim al plăcerii și rămâi în acord cu ceea ce te face să te simți bine, nimic nu este greșit.

Citește și:
Beneficiile neașteptate pe care orgasmul le are asupra stării tale de sănătate

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/ce-este-orgasmul-cervical-si-cum-poti-avea-unul-654162/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si