Prima pagină » Céline Dion, noua imagine L’Oréal Paris

Céline Dion, noua imagine L’Oréal Paris

Autor: admin
0 comentarii
Céline Dion, noua imagine L’Oréal Paris

Céline Dion este una dintre cele mai admirate femei din lume, o artistă cu o carieră impresionantă, care a fost mereu alături de fanii săi. Dincolo de vocea puternică și show-urile de neuitat, aceasta este cunoscută și pentru personalitatea extraordinară.

Încrezătoare, puternică și generoasă, ea este simbolul absolut al empowerment-ului feminin și o adevărată femeie de valoare.

„LOréal Paris este o companie cunoscută pentru sprijinul pe care îl acordă femeilor în călătoria lor pentru a-și împlini visurile, respectându-și propriile reguli și dorințe. Să o avem pe Céline Dion drept cea mai nouă membră a familiei LOréal Paris consolidează misiunea noastră de a ne alia cu femei puternice”, a declarat Pierre-Emmanuel Angeloglou, Președinte LOréal Paris Global Brand.

Acesta a continuat, adăugând că faimoasa artistă este o femeie de valoare înnăscută, care și-a urmat inima pentru a obține succesul, s-a luptat cu stereotipurile și a creat un drum pentru numeroase alte femei. „Reflectă pe deplin misiunea brandului nostru ‘Pentru că merit”, a spus Pierre-Emmanuel Angeloglou, Președinte LOréal Paris Global Brand.

Pentru Céline Dion urmează o perioadă incredibilă. „Când te gândești că am terminat, atunci încep. Închei show-urile la Caesars Palace în Las Vegas. Lansez un nou album în engleză și plec în turneu. Iar colaborarea mea cu LOréal Paris este începutul unei noi călătorii minunate pentru mine”, a declarat artista.

„Sunt într-o etapă în viața mea în care sunt încântată să îmi folosesc vocea pentru a-i ajuta pe ceilalți să se simtă frumoși, încrezători și să se iubească pe sine”, a declarat Céline Dion.

Cele mai citite articole

Céline Dion a declarat că a fost uimită de propunerea de a deveni noua imagine a brandului LOréal Paris. „Nu m-am gândit niciodată la asta, mai ales la 51 de ani. M-am gândit serios la propunere, deoarece dacă numele meu apare, aș vrea să cred cu adevărat în asta. Noi, femeile, ne luptăm cu o societate care ne forțează prea mult astăzi. Având în vedere că LOréal Paris oferă femeilor atât de multe instrumente pentru a se simți bine, puternice, pentru a avea o voce și pentru a simți că merită totul, am fost onorată să devin ambasadorul global al brandului și să reprezint femeile din întreaga lume.”

Artista a vorbit și despre relația ei cu frumusețea, dezvăluind care sunt pașii pe care îi urmează pentru ritualul ei complet de îngrijire.

„LOréal Paris mă salvează întotdeauna cu o ofertă variată de produse de frumusețe care mă ajută să arăt perfect în orice situație”, a dezvăluit Céline Dion.

„Iubesc să mă machiez singură. Iubesc să mă joc. Întotdeauna îmi încep rutina de frumusețe asigurându-mă că am tenul curat și pregătit. Acest lucru este foarte important. Apoi aplic un corector în zona ochilor, puțină pudră pentru a-l fixa și puțin creion de sprâncene pentru a oferi un echilibru feței mele. Cât despre părul meu, îmi place gama Excellence Crème pe care o folosesc des pentru a-mi reîmprospăta culoarea’, a declarat artista.

Artista va avea prima campanie publicitară pentru brandul de colorare a părului Excellence Crème, de la LOréal Paris. Realizat în Paris, spotul publicitar, care va avea premiera mondială pe 22 aprilie, va reflecta latura amuzantă și jucăușă a lui Céline Dion.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/celine-dion-noua-imagine-loreal-paris-654087/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si