Prima pagină » Ce genți de damă sunt la modă în sfârșitul de an 2020?

Ce genți de damă sunt la modă în sfârșitul de an 2020?

Autor: admin
0 comentarii

Gențile la modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2020-2021 cu siguranță că nu pot ca să fie calificate drept terne, lipsite de originalitate. Design-ul special al acestor accesorii feminine continuă să ne uimească chiar și în această perioadă dificilă prin care trecem acum, prin această pandemie de coronavirus. Mai mult decât atât, majoritatea modelelor de genți de damă sunt nu numai interesante, ci și tind să se potrivească în tot soiul de ocazii. Chiar și pentru petreceri la distanță, din fața calculatorului!!!

Unde purtăm gențile în pandemie?

Nu sunt prea multe variante de a le purta în 2020? Nu mai sunt evenimente fizice? Nicio problemă! Le purtăm la party-urile online! Ne adaptam, ne reinventăm rapid pentru lumea virtuală!

Spre deosebire de majoritatea bărbaților, care își pun lucrurile la întâmplare în buzunare, femeile vor ca lucrurile lor să fie păstrate în ordine perfectă. Și sunt enorm de multe: telefon mobil, fișier de unghii, produse cosmetice, șervețele umede și chei, pix, agendă s.a.m.d., așa încât o geantă de damă încăpătoare este tot ceea ce îți trebuie. Bine, între a vrea și a putea să fii ordonată e distanță lungă, chiar mai lungă decât distanța socială, dar asta este deja o altă poveste…

Vrei să știi astăzi ce genți vor fi în trend pentru sezonul 2021? Te  invit ca să te familiarizezi cu selecția de genți de pe Zafia.ro.

Spectrul culorilor și formelor

Culoarea este importantă atunci când alegi o geantă. Designerii oferă atât nuanțe monocrome, cât și opțiuni multicolore.

Toate vor fi la modă acum: culorile tradiționale (negru, gri, maro), nuanțele luminoase, tonurile saturate (albastru, turcoaz, roz, albastru). Ca să nu mai amintim de galbenul arată foarte aristocratic și de auriul ce ne amintește că metalul galben a atins în prezent un maxim istoric. Nuanțele de caramel sunt și ele foarte cool, la fel ca întotdeauna.

Cele mai citite articole

Tot ce trebuie să reții este faptul că o geantă la modă în toamna-iarna 2020-2021 ar trebui să fie în armonie perfectă cu hainele (sau nu!?!). Prin urmare, suntem siguri că o singură geantă nu vă va fi suficientă! Mai ales dacă ești o persoană foarte creativă.

Succesul acestui sezon sunt acele genți care seamănă cu niște solide geometrice tridimensionale, cum ar fi acelea de formă cuboidă sau sferice, care seamănă foarte bine cu o minge.

Formele simple și minimaliste ale genților pentru toamnă și iarnă 2020-2021 sunt și ele în mare vogă.

Nu sunt de neglijat nici gențile mai prietenoase, casual, foarte comode: genți tip rucsac cu o formă specifică de trapez, pătrată sau dreptunghiulară. Acestea arată excelent și într-o culoare clasică, neagră sau bej, dar și colorate discret ori aprins.

Gențile stil poștaș în culori puternice sau în nuanțe pastelate dulci, fac o impresie reală la acest final de 2020 tumultuos.

Gentile la modă pentru toamnă și iarnă 2020-2021 includ și micromodelele: acele gentuțe chic care sunt populare de ceva timp și în România.

Gențile de această dimensiune minusculă nu sunt ele chiar foarte practice, dar garantează un efect WOW, așa că uneori merită să lași acasă lucrurile inutile și să ieși afară cu o astfel de geantă specială. O alternativă pentru femeile practice sunt gențile purtate pe talie, pe șolduri. În acest caz, sunt disponibile atât genți elegante, cât și genți de mână în versiuni sport și casual, pentru toate gusturile.

Și chiar dacă nu ieși din casă, o gentuță mini la un party online este de mare efect.

Dintr-o varietate așa de mare de propuneri în materie de genți, sigur este una care să merite să fie a ta. Unde o găsești? Evident, în magazinul online Zafia.ro!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si