Prima pagină » Ce lampi am putea alege pentru livingroom?

Ce lampi am putea alege pentru livingroom?

Autor: admin
0 comentarii

Ce lampi am putea alege pentru livingroom?

Camerele de zi sunt utilizate in mai multe scopuri diferite si este foarte important sa aveti o iluminare adecvata. Unele sufragerii sunt folosite doar pentru divertisment, cum ar fi intalnirile cu prietenii, vizionarea filmelor sau multe alte activitati. Este important sa aveti un iluminat adecvat pentru camera de zi, care nu numai sa arate minunat, ci si sa creeze o atmosfera placuta. Pe piata exista deja numeroase corpuri de iluminat, iar noi vom prezenta in acest articol pe cele mai populare.

Lampi de masa

Lampile de masa sunt importante, mai ales daca aveti de indeplinit anumite sarcini la birou. Este o idee buna sa aveti cateva lampi in camerele mari. Pentru un aspect formal, amplasati cate o lampa la fiecare capat al birourilor sau a meselor mari. Daca nu va place acest efect estetic, este perfect sa pozitionati lampile in diferite locuri din camera,  iar daca doriti ca livingul sa aiba un aspect nonconformist, folositi lampi care nu se potrivesc.

Lampi de podea

Lampile de podea sunt excelente pentru a propaga lumina acolo unde nu exista pe suprafata mesei sau a canapelei. De cele mai multe ori acestea sunt pozitionate in colturile camerei. Totusi, lampile de podea nu ocupa prea mult spatiu si sunt excelente pentru distribuirea luminii in spatii mai mici.

Aplicele

Cele mai citite articole

Aplice sunt excelente pentru a adauga putina lumina ambientala in camera de zi. Arata minunat atunci cand sunt asezate de fiecare parte a  unei oglinzi sau a unei operei de arta si intotdeauna au un aspect estetic extrem de placut. Acestea fiind spuse, atunci cand vine vorba de a lumina o camera mai mare, cel mai probabil ca nu vor fi propaga o lumina puternica, iar de cele mai multe ori proprietarii aleg si alte surse de lumina extra.

Dispozitive suspendate

Candelabrele si lustrele pot oferi unei camere un aspect placut. Acestea emit o lumina frumoasa si atrag privirea in sus. Totusi, asigurati-va ca plafoanele camerelor dumneavoastra sunt suficient de inalte, astfel incat nimeni sa nu se accidenteze

Sfaturi pentru iluminatul camerei de zi

In mod ideal, ar trebui sa utilizati diferite tipuri de iluminat pentru a crea un aspect estetic placut al camerei. In timp ce lustrele ofera cea mai stralucitoare lumina, acestea nu sunt intotdeauna cea mai buna alegere pentru iluminatul camerei de zi. In cele din urma, veti doriti un amestec de lumina puternica si lumina ambientala, asa ca incercati sa achizitionati atat lampi de podea, cat si lampi de masa si aplice. Asigurati-va ca exista suficienta lumina in apropierea zonelor de lectura sau de lucru si, de asemenea, utilizati lumina pentru a atrage atentia musafirilor asupra obiectelor de arta pe care le detineti.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteti face este sa adaugati un comutator la fiecare instalatie electrica din camera. Daca veti putea schimba intensitatea luminoasa a lustrelor, veti descoperi ca puteti schimba cu usurinta si starea de spirit din camera. De altfel, nu sunt foarte scumpe si ar face o mare diferenta in ceea ce priveste atmosfera din casa.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si