Prima pagină » Parfumuri cu esențe masculine – cum să alegi cadoul perfect pentru el?

Parfumuri cu esențe masculine – cum să alegi cadoul perfect pentru el?

Autor: admin
0 comentarii

Te pregătești să dăruiești primul tău parfum unui bărbat, dar nu știi care ar fi alegerea ce i-ar potrivi cel mai bine? Pentru că ai la dispoziție un magazin online de parfumuri de top, alegerea ta nu ar trebui să fie atât de dificilă. În plus, în cele ce urmează îți vom oferi câteva sfaturi care să te ajute să iei decizia cea mai bună pentru cadoul tău.

Parfumurile masculine – esențe, mirosuri și emoții!

Treci peste dorința de a-i oferi un parfum care să-ți placă ție. Gândește-te la personalitatea lui, dacă este o persoană dinamică și foarte activă sau, dimpotrivă, este una căreia îi place eleganța și care își petrece mare parte din timp la birou. Parfumul ales trebuie să se plieze pe stilul lui, să îl “îmbrace” pentru cât mai mult timp și să-l particularizeze.

Notele unui parfum se încadrează în patru mari categorii: note lemnoase, note orientale, note proaspete și note florale. Fiecare grupă include anumite esențe, care, la rândul lor, se regăsesc în cele trei note ale unui parfum de clasă: de bază, de mijloc și de vârf. În notele de baza vei găsi esențele lemnoase (cedru, mosc și patchouli) și pe cele balsamice (vanilie, tonka și heliotrope).

Esențele de mijloc sunt mai numeroase, de la cele florale (trandafir, liliac, iasomie) sau fructate (zmeură, piersică, pară) și până la cele picante (cuișoare, scorțișoară) ori naturale (frunze, iarbă, piatră). Partea esențelor superioare include aromele de citrice (mandarină, bergamot, lămâie) și pe cele aromatice (anason, lemon grass, lavandă).

Trebuie să știi că notele de vârf rezistă între 15 minute și 2 ore, cele de mijloc, între 3 și 5 ore, iar cele de bază, între 5 și 10 ore. Procesul de răspândire a mirosului începe cu notele de vârf, continuă cu cele de mijloc și se încheie cu cele de bază. Pentru mai multe detalii, vezi aici!

Cele mai citite articole

Cum trebuie să arate parfumul unui bărbat?

Se spune că rolul unui parfum este acela de a le spune celorlalți cine ești tu și ce crezi despre tine. Așa că, atunci când vei concepe un astfel de parfum sau îl vei achiziționa dintr-un magazin online de parfumuri, asta este ceea ce trebuie să ai în minte. Pornește în acțiunea ta de la tipul de personalitate al bărbatului căruia dorești să-i faci acest cadou. Dacă este activ, are nevoie de un parfum puternic, care să reziste și care să-și păstreze caracteristicile pentru mai mult timp. Notele de bază cele mai potrivite sunt moscul și lemnul de santal.

Este un tip care iubește eleganța, căruia îi place să iasă în evidență și care își dorește să le arate tuturor că este unic? Atunci este indicat să te îndrepți către un parfum în ediție limitată, din gama de lux, de la un brand cunoscut. Pentru bărbații sportivi, parfumul poate fi unul care să aibă note proaspete, în timp ce bărbații care stau toată ziua la birou au nevoie de un parfum cu o durată mare de rezistență.

Atenție sporită la concentrație pentru că aceasta îți indică dacă este vorba despre un parfum sau despre alt tip de produs bărbătesc. Concentrația cea mai mare înseamnă un miros mai puternic și o rezistență mult mai îndelungată – aproximativ 24 de ore (dar prețul este în concordanță cu nivelul de concentrație).

Apa de parfum se situează pe cea de-a doua poziție în privința concentrației (nivelul de rezistență este de 6 ore). Poziția a treia este ocupată de apa de toaletă (trebuie pulverizată de mai multe ori pe zi pentru a te reîmprospăta), iar pe ultima treaptă se situează apa de colonie (durează maxim 2 ore).

Parfumurile masculine de calitate înseamnă arome care se întrepătrund și creează un miros special, unic și care face diferența. Acesta este tipul de parfum pe care trebuie să-l cauți dacă vrei să faci un astfel de cadou unui bărbat. Este foarte important că ai de partea ta un magazin online de parfumuri de brand, în care ți se oferă informații utile despre fiecare produs în parte. Aceasta înseamnă că nu-ți mai rămâne decât să alegi punguța pentru cadou pentru că parfumul perfect deja există la ofertă!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si