Prima pagină » Cele 5 reguli de aur ale mesajelor adresate persoanei de care ești îndrăgostită

Cele 5 reguli de aur ale mesajelor adresate persoanei de care ești îndrăgostită

Autor: admin
0 comentarii

Cele 5 reguli de aur ale mesajelor adresate persoanei de care ești îndrăgostită

Experții cred că flirtul prin mesaje ne ajută să ne cunoaștem mult mai bine, permițându-ne să comunicăm pe tot parcursul zilei, fără să ne vedem. De asemenea, mesajul este cel mai puțin riscantă formă de angajament, un mod simplu prin care arăți că ești interesată de acea persoană. Iată cum ar trebui să-i răspunzi la mesaje persoanei pe care o placi, potrivit experților:

Cât de repede răspunzi unui mesaj indică nivelul de interes pe care îl ai

La birou, răspunsul la email în timp record este impresionant, însă atunci când îi scrii băiatului pe care îl placi, poate părea disperare. Este entuziasmant atunci când acea persoană te contactează, iar acel sentiment te îndeamnă să răspunzi imediat. Însă, nu este tocmai cel mai corect lucru pe care îl poți face. Experții spun că ar trebui să aștepți chiar și până la o oră până să răspunzi, pentru a te gândi la cel mai potrivit lucru de spus.

Subtilitățile pot fi dificil de transmis

Aici poate interveni un obstacol, iar comunicarea prin mesaje poate fi în dezavantajul tău. Este dificil să judeci tonul cuiva în scris, deci o glumă nevinovată poate fi ușor confundată cu sarcasmul. Înainte să trimiți un mesaj, asigură-te că ceea ce ai scris nu poate fi reinterpretat într-o manieră greșită. Emoticoanele pot fi de ajutor în aceste situații.

Evită să scrii un mesaj când ești sub influența alcoolului

Mesajele sub influența alcoolului par o idee foarte bună pe moment, însă de cele mai multe ori ajung să fie profund regretate. Poate fi tentant să trimiți câteva gânduri pe care le ai cu privire la noua ta pasiune, mai ales atunci când curajul îți este alimentat, însă cel mai bine este să te abții și să nu strici o relație cu potențial.

Ia în calcul posibilitatea de a fi una dintre multele alte femei care au primit acel mesaj

Cele mai citite articole

Există bărbați care trimit același mesaj mai multor femei, în special acelora alături de care vor să aibă o întâlnire, ca apoi să își aleagă preferatele dintre cele care răspund. Trebuie să fii conștientă că acest lucru se poate întâmpla, așa că asigură-te că ești precaută cu sentimentele pe care le depui în flirt.

Nu îi scrie unui alt bărbat când ești la o întâlnire

Nu numai că te va distrage de la întâlnirea pe care o ai, însă nu este nici politicos. Cel care ți-a scris poate aștepta până ajungi acasă pentru a-i răspunde, nu trebuie să-ți neglijezi partenerul. Dacă ai decis să accepți această ieșire, profită de moment pentru a-l cunoaște mai bine pe cel din fața ta.

Citește și:
7 semne că te îndrăgostești de el, deși ți-ai promis că nu o vei face

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cele-5-reguli-de-aur-ale-mesajelor-adresate-persoanei-de-care-esti-indragostita-645428/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si