Prima pagină » Cele mai mari greșeli pe care le poți face în prima lună de relație

Cele mai mari greșeli pe care le poți face în prima lună de relație

Autor: admin
0 comentarii

Cele mai mari greșeli pe care le poți face în prima lună de relație

Începutul unei relații este cea mai entuziasmantă perioadă, mai ales prima lună. Acest lucru te poate determina să te grăbești și să faci niște greșelei pe care, cu siguranță, le vei regreta mai târziu.

Iată opt lucruri pe care să nu le faci în prima lună de relație:

1. Să va faceți planuri pentru viitorul îndepărtat

În prima lună este recomandat să o luați ușor și să vă cunoașteți cât mai bine unul pe altul. Nu vă grăbiți să vorbiți despre un viitor împreună. Așteaptă ca relația voastră să devină serioasă, astfel vei fi sigură că o să dureze cât mai mult și că este timpul să vă faceți planuri pentru viitor.

2. Să-i spui că îl iubești

Deși te îndrăgostești de noul tău prieten, nu spune „te iubesc” încă. Ia lucrurile încet pentru a nu-ți copleși partenerul și pentru a fi sigură că este ceea ce îți dorești.

3. Să vorbiți despre nunta voastră

Nu te grăbi să vorbești despre acest lucru. Veți avea destul timp să vă planificați nunta, asta când relația voastră va deveni cu adevărat serioasă.

4. Să-ți prezinți partenerul familiei tale

Să ieșiți în oraș împreună cu câțiva prieteni sau un frate este ok, pe când să îți inviți partenerul la o aniversare în familie nu este un lucru recomandat pentru prima lună de relație. Așteaptă să îl cunoști destul de bine și să știi că este cel potrivit, înainte să-l prezinți familiei.

5. Să cumpărați ceva care să aparțină amândurora

Cele mai citite articole

Nu vă cumpărați un cățel împreună sau orice altceva, nici măcar un bilet la loterie. Prin acest lucru îți vei lua un angajament într-o relație despre care încă nu poți fi sigură că o să meargă.

6. Să vorbești despre fostul partener

Partenerul tău vrea să te cunoască cât mai bine, nu să audă povești despre fostul iubit. Aceste lucruri vor fi dezvăluite dacă veți avea o relație de lungă durată, dar, pentru început, evită să dezvolți acest subiect.

7. Să-i dai cheia apartamentului tău

Stabilește anumite limite pentru început. Nu-i oferi așa repede cheia de la apartament, așa cum nu ar trebui să-i ceri să renunțe la o seară cu prietenii pentru tine. Este în regulă să aveți vieți separate, mai ales la început.

8. Nu veni la el la muncă

Locul de muncă este spațiul lui personal, pe care nu ar trebui să-l invadezi încă. Așteaptă mai mult de o lună pentru a face acest pas.

Citește și:
Trei calități pe care sufletul tău pereche trebuie să le aibă

Text: Diana Babanica
Foto: Instagram.com/leoniehanne

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cele-mai-mari-greseli-pe-care-le-poti-face-prima-luna-de-relatie-612365/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si