Prima pagină » Cum să ai o relație mai puternică în 2019

Cum să ai o relație mai puternică în 2019

Autor: admin
0 comentarii

Cum să ai o relație mai puternică în 2019

Odată cu începutul noului an, concentrează-te și pe îmbunătățirea relației pe care o ai cu partenerul. Asta, bineînțeles, dacă respectul, iubirea și încrederea vă guvernează neîncetat legătura. Dacă aveți o comunicare eficientă și luați împreună decizii, relația voastră poate fi mult mai puternică anul acesta. Iată care sunt sfaturile pe care experții ni le dau în construirea unei relații mai fericite și sănătoase:

Învățați cât mai multe lucruri unul despre celălalt

Este foarte ușor să presupui că tu și partenerul tău sunteți pe aceeași lungime de undă, dar această practică poate fi periculoasă. Asigură-te că știi suficiente lucruri despre partener. Inițiază discuții despre lucrurile care vă plac, despre fricile pe care le aveți, despre aspectele din viață care vă fac fericiți și așa mai departe. Îți poți cunoaște partenerul doar printr-o comunicare eficientă. Nu presupune că deja știi totul despre el, oamenii se schimbă, așa că cel mai bine este să continuați să aflați cât mai multe despre voi.

Fii conștientă de lucrurile frumoase

Apreciază-i calitățile celuilalt și lucrurile pe care le găsești admirabile, spunându-i și lui acest lucru. În fiecare zi, amintește-ți motivele pentru care iubești persoana de alături. Acest lucru vă va întări relația și veți obține o legătură mai strânsă pe termen lung.

Cere-i părerea în legătură cu deciziile pe care urmează să le iei

Cele mai citite articole

Secretul unei relații puternice presupune menținerea unui echilibru între „a fi împreună” și „a fi independent”. Câteodată, este nevoie de un efort pentru a-l lăsa pe cel de lângă tine să te cunoască în totalitate. Este foarte important să-i permiți partenerului să-și spună părerea în legătură cu deciziile pe care urmează să le iei, alegerile tale și acțiunile pe care urmează să le faci în viață. Bineînțeles, nu toate și nu mereu. Dar modul în care îl lași să aibă o părere în legătură cu viața ta, întărește relația și vă aduce mai aproape.

Citește și:
7 semne că problemele din fosta relație ți-o afectează pe cea actuală

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cum-sa-ai-o-relatie-mai-puternica-2019-640423/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si