Prima pagină » Choupette’s Diary lansează colecția „RIP Daddy” în memoria lui Karl Lagerfeld

Choupette’s Diary lansează colecția „RIP Daddy” în memoria lui Karl Lagerfeld

Autor: admin
0 comentarii

Choupette’s Diary lansează colecția „RIP Daddy” în memoria lui Karl Lagerfeld

Choupette’s Diary, site-ul dedicat pisicii pe care Karl Lagerfeld a adorat-o, a anunțat lansarea unei colecții speciale, în scopuri caritabile, intitulată „RIP Daddy” în memoria lui Karl Lagerfeld.

„După pierderea lui ‘Daddy’ Karl Lagerfeld pe 19 februarie 2019, Choupette’s Diary a fost în doliu. Deși aceasta a fost o perioadă sfâșietoare, fanii Choupette’s Diary, cei care ne urmăresc pe Instagram și lumea modei ne-a copleștit cu dragoste și susținere pentru care ea va fi etern recunoscătoare”, a declarat pentru People Ashley Tschudin, creatoarea și persoana din spatele contului de Instagram Choupette’s Diary. „Această dragoste și susținere i-a dat lui Choupette puterea de a pune laba ei mai departe și de a lansa propria colecție comemorativă ‘RIP Daddy’”.

Colecția conține câteva piese vestimentare, căni, carcase pentru telefon și agende, toate la prețuri accesibile, și este disponibilă exclusiv pe site-ul Choupette’s Diary. Trebuie precizat că este vorba de o colecție caritabilă cu care Choupette’s Diary își propune să devină „FURlanthropist”.

Cele mai citite articole

„Această colecție este importantă pentru Choupette’s Diary deoarece este șansa brandului de a oferi ceva înapoi și de a ajuta animalele mai puțin norocoase ca Choupette. O mare parte din sumele provenite din vânzări va fi donată către Helen Woodward Animal Center, o organizație non-profit din California dedicată de peste 40 de ani scopului de a ajuta animalele”, a mai declarat Tschudin.

Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, ar putea deveni una dintre cele mai bogate feline din lume, dacă se adeveresc zvonurile potrivit cărora ea va moșteni averea de 200 milioane de euro a designerului.

În urmă cu un an, într-un interviu acordat publicației Numero, designerul de origine germană a fost întrebat dacă își va lăsa averea moștenire celebrei sale pisici. „Da, printre alții. Nu vă faceți grijă, este suficient pentru toată lumea”, a spus Karl. El a ținut însă să precizeze că pisica „are propria ei avere, este o moștenitoare”.

Citește și:
Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, va moșteni averea de 200 milioane de euro a designerului

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/choupettes-diary-lanseaza-colectia-rip-daddy-memoria-lui-karl-lagerfeld-652431/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si