Prima pagină » Clitoroplastia sau cum sa ai parte de experiente sexuale intense dupa o operatie simpla

Clitoroplastia sau cum sa ai parte de experiente sexuale intense dupa o operatie simpla

Autor: admin
0 comentarii

Cea mai sensibila parte erogena a femeii este clitorisul. Odata stimulat clitorisul poate produce imediat placere sexuala intensa, excitare sexuala si orgasm intens la stimularea sexuala, asa ca nu e de mirare ca femeile isi doresc un clitoris cat mai bine conturat pentru a avea parte de placere augmentata in pat.

Placerea mai mare poate fi obtinuta simplu printr-o clitoroplastie, adica prin indepartarea pielii in exces care acopera de obicei clitorisul, dar si prin micsorarea sa. Este o operatie asemanatoare cu circumcizia la barbati, pielea respectiva, preputul feminin poate sa fie „ajustata” in asa fel incat stimularea sa fie si mai puternica.

Se elibereaza corpul clitoridian si se mobilizeaza pentru a avea o excitabilitatea mai mare cand are loc actul sexual si penetrarea efectiva repetata.

Cele mai citite articole

Clitoroplastia poate trata frigiditatea, permite coborarea clitorisului daca e situat la mai mult de 2.5-3 cm de meatul urinar. Intreaga procedura dureaza putin, se realizeaza sub anestezie, poate fi solicitata si la Soma Clinic, o clinica cu experienta in chirurgia estetica a zonei intime si cu medici care vor sti de fiecare data sa efectueze operatii sigure si cu rezultate foarte bune.

In urma clitoroplastiei efectuate in Soma Clinic orgasmul este crescut in intensitate, se prelungeste, satisfactia in urma actelor sexuale este mai mare pentru femeile care au suferit o clitoroplastie. Nu exista riscuri la acest tip de operatie, este simpla in sine, recuperarea e rapida, femeia putand sa isi reia viata sexuala la putin timp dupa ce a avut loc operatia. Igiena locala impecabila si grija mai mare la primele acte sexuale de dupa operatie sunt suficiente pentru a avea rezultatele dorite fara probleme.

In timpul vizitei medicale de dinainte de operatie medicii de la Clinica Soma vor analiza istoricul medical al pacientei si vor lua cele mai bune decizii pentru o clitoroplastie cat mai bine realizata si in conditii cat mai sigure pentru paciente.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si