Prima pagină » Costume bărbați și cămăși bărbați – Stiluri și imagini masculine

Costume bărbați și cămăși bărbați – Stiluri și imagini masculine

Autor: admin
0 comentarii

Doar la prima vedere se pare că toate costumele pentru bărbați sunt similare și doar unele persoane pot distinge un frac de un smoking. Cu toate acestea, costumele pentru bărbați diferă atât ca scop (eveniment ceremonial, eveniment de afaceri sau pentru fiecare zi), cât și ca model (costumul cu un singur piept, dublu și din trei piese), cât și prin croială (englezească, italiană, americană etc). Cea mai evidentă împărțire a modelelor de costume bărbați este pe stiluri.

Costume bărbați – Stiluri la modă

Stilul de afaceri casual, este o parte integrantă a tendințelor moderne, deoarece, costumele pentru bărbați în acest stil, oferă confort și libertate de mișcare. Costumele pentru bărbați în acest stil nu pot fi numite frivole, dar cu un grad suficient de severitate, rămân confortabile și nu diferă mult de ținutele clasice de birou. Desigur, stilul de afaceri de zi cu zi, se poate schimba în funcție de cerințele companiei. În mediul de afaceri modern, acest stil nu este foarte popular. Alegerea modelelor este influențată de mulți parametri. Acestea includ activitățile profesionale ale unei persoane, nivelul companiei, numărul de angajați, numărul de negocieri de afaceri, statutul și caracteristicile sale culturale, climatul, misiunea companiei și vârsta bărbatului.

Cele mai citite articole

Stilul de afaceri de zi cu zi se caracterizează prin severitatea îmbrăcămintei cu ușoare abateri către ușurința elementelor individuale ale dulapului. Stilul este foarte asemănător cu smart casual, dar regulile pentru combinarea diferitelor tipuri de îmbrăcăminte sunt mult mai stricte. Costumele de culoare închisă sunt permise pentru îmbrăcăminte formală, o cămașă albă cu aspect clasic, o cămașă cu guler deschis sau un tricou polo. Purtarea cravatei este opțională. Uneori un costum bărbați este completat de o jachetă sport și pantofi închiși. 

Cămăși bărbați potrivite pentru costume

Adesea, după cumpărarea unui costum, următoarea sarcină este să cumperi cămăși bărbați. Cămășile bărbați sunt cele mai purtate articole vestimentare din garderoba masculină. Există o varietate de cămăși bărbați din care poți alege, pentru a se potrivi costumului nou cumpărat. Dacă vei alege mai multe modele, vei arăta diferit de fiecare dată. Pentru un costum bărbătesc, în mod ideal, ar trebui să existe 3-4 cămăși în garderobă. Regula principală pentru a alege o cămașă, este că aceasta ar trebui să fie mai deschisă decât sacoul. Pentru un costum business, poți alege cămăși bărbați în culori similare. Toate culorile de cămăși bărbați pot fi combinate ideal cu un costum negru.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si