Prima pagină » Crezi că partenerul te iubește? Iată 7 semne care îți vor demonstra acest lucru

Crezi că partenerul te iubește? Iată 7 semne care îți vor demonstra acest lucru

Autor: admin
0 comentarii

Crezi că partenerul te iubește? Iată 7 semne care îți vor demonstra acest lucru

Știm că poate fi extrem de greu să îți dai seama dacă partenerul pe care îl ai te iubește cu adevărat sau nu, mai cu seamă că bărbații își pot ascunde destul de ușor sentimentele. Însă, în acest sens, venim în ajutorul tău și îți spunem ce anume îți va demonstra faptul că el te iubește.

În mod cert, nu există o relație perfectă, iar din fiecare experiență avem câte ceva de învățat și contribuie la persoana care suntem astăzi. Motivul pentru care atât noi, femeile, cât și bărbații ne ascundem sentimentele ar fi lipsa de încredere pe care o avem în propria persoană și teama de a nu fi respins. Însă, dacă într-adevăr el te iubește, mai devreme sau mai târziu, îți vei da seama de asta.

Dacă tot nu ți-ai dat seama dacă el te iubește sau nu, iată cele 7 lucruri care te vor face să fii convinsă de sentimentele lui:

1. Privirea lui spune asta

Oricât de greu ar fi să crezi asta, află că privirea unui bărbat care te iubește este una cu adevărat diferită față de privirea unuia care nu are sentimente față de tine. Atunci când un bărbat are sentimente profunde față de tine, el te va privi într-un anumit fel, fie că nu îți va spune direct care sunt sentimentele lui. Mai precis, va vrea mereu să te asculte și te va privi de fiecare dată când vorbești cu el.

2. Ești importantă pentru el

În momentul în care un bărbat te iubește el te va considera o prioritate. Cu toate că are un job full-time și alte activități pe lângă acesta, el va găsi întotdeauna timp pentru tine și nu va avea scuze pentru a nu te vedea. Dacă el este mereu ocupat și mereu are motive pentru a nu vă vedea, iar acest lucru se întâmplă destul de des, este evident faptul că nu are sentimente puternice pentru tine și că nu intenționează să aveți o relație serioasă. 

3. Te acceptă așa cum ești

Fiecare femeie are calitățile și defectele ei, astfel că este important ca persoana pe care o avem alături să ne accepte așa cum suntem, cu bune și cu rele. Oricât de clișeic ar suna, există destul de puțini bărbați care ne acceptă așa cum suntem. În cazul în care un bărbat chiar face asta, este un semn că el te iubește cu adevărat.

4. Te critică în mod constructiv

Cele mai citite articole

Critica este extrem de importantă în viața noastră, iar datorită ei ne putem perfecționa. Dacă partenerul tău te critică, însă într-un mod constructiv și care să te determine ca în fiecare zi să fii tot mai bună, el chiar te iubește cu adevărat. Pe lângă asta, prin acest mod el îți demonstrează că îi pasă și te ajută ca în fiecare zi să ai cât mai multe lucruri frumoase de oferit. 

5. Te sprijină în planurile pe care le ai

Este important să avem alături de noi un partener care să ne ofere sprijinul lui. Nu doar că ne sprijină, ci ne și oferă sfaturile și ideile de care avem nevoie. Dacă el mereu este lângă tine, te ascultă și îți oferă sfaturile necesare pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile, este un semn destul de clar că el te iubește cu adevărat.

6. Te înțelege când ai momente dificile

Cu toții trecem prin viață și prin experiențe mai puțin fericite, iar în acele momente avem nevoie ca partenerul să ne ofere afecțiunea de care avem nevoie. Momentele dificile pot fi și cele în care vă puteți contrazice, iar el ajunge să lase de la el. Este important ca el să arate faptul că, în ciuda tuturor momentelor grele, el te susține și nu te lasă să treci peste ele singură. 

7. Te include în viața lui

Un semn destul de important și care ar trebui să îți confirme că el te iubește este faptul că te include în viața lui. Fie că îți prezintă familia, părinții, aveți planuri de viitor împreună sau vă plănuiți vacanțele, aceste lucruri îți vor demonstra că dragostea lui este sinceră. Pe lângă asta, dacă el încă de la început este deschis și îți spune anumite aspecte din viața lui, este clar că intențiile lui sunt unele serioase. 

Citește și:
10 semne subtile care arată că ești dependentă de relațiile dramatice

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/crezi-ca-partenerul-te-iubeste-iata-7-semne-care-iti-vor-demonstra-acest-lucru-683906/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si