Prima pagină » Cum să arăți incredibil de Sărbători – 5 metode rapide și eficiente

Cum să arăți incredibil de Sărbători – 5 metode rapide și eficiente

Autor: admin
0 comentarii
Cum să arăți incredibil de Sărbători – 5 metode rapide și eficiente

4 tratamente într-unul

Ce este: Velashape III este un tratament de remodelare corporală care combină patru tehnologii, pentru a obține rezultate vizibile în timp redus. Radiofrecvența bipolară, infraroșul, vacuumul și masajul cu role mecanice ajută la conturarea siluetei, la diminuarea celulitei și la reducerea laxității pielii. Conform studiilor, în urma unui singur tratament pacienții au obținut o reducere medie a circumferinței abdominale de 2,6 centimetri. De asemenea, designul noilor aplicatoare permite o penetrabilitate mai mare a căldurii, ceea ce determină îmbunătățirea circulației sanguine, a drenajului limfatic, stimulând în același timp și producția de colagen.
Detalii: 960 lei / 30 de minute (o zonă).
Unde: Noblezza Beauty Clinique, www.noblezza.ro.

Un ten fără probleme

Ce este: LaseMD este un tratament non-invaziv care tratează eficient și rapid diversele probleme ale pielii, de la riduri până la pete pigmentare. Cu ajutorul impulsurilor, aparatul reușește să creeze în derm mai multe microcanale prin care sunt introduse ingrediente active, esențiale pentru o piele sănătoasă. Tratamentul hrănește, protejează și regenerează pielea, ameliorând vizibil textura și tonusul acesteia, și oferindu-i o luminozitate sporită. Este o procedură nedureroasă, cu efecte vizibile după o singură ședință, care nu necesită timp de recuperare.
Detalii: 980 lei / 20 de minute.
Unde: Centrul Medical Academica, www.academica-medical.ro.

Biolifting

Ce este: Biolifting este o formă avansată de PRP (terapia-vampir) care ajută la hidratarea tenului în profunzime, la recăpătarea fermității și a luminozității. Procedura se bazează pe prelucrarea sângelui propriu și îmbogățirea acestuia cu o serie de ingrediente hrănitoare. Sunt create două tipuri de substanțe: prima – un ser activ, îmbogățit cu aminoacizi și acid hialuronic, și cea de-a doua – o plasmă-gel, produsă doar din sângele pacientului. Apoi, cu ajutorul unui aparat, numit Dermapen, sunt introduse la nivelul mezodermului. Astfel are loc remodelarea zonelor care și-au pierdut din volum din cauza înaintării în vârstă. Nu numai că vei observa o îmbunătățire imediată a calității pielii, ci și faptul că rezultatele vor persista timp îndelungat.
Detalii: 550 euro / 45 minute.
Unde: Clinica Luxury Aesthetics de slăbit și înfrumusețare, www.dr-iancu.com.

Laminarea genelor

Ce este: Laminarea genelor este o procedură cosmetică non-invazivă și semipermanentă, creată pentru a îmbunătăți aspectul acestora. Utilizându-se niște „bigudiuri” speciale, genele sunt ridicate de la rădăcină și fixate cu ajutorul unui balsam pentru lifting și al unei creme pentru volum. Urmează vopsirea acestora, pentru a căpăta un negru intens. Următorul pas îl reprezintă aplicarea cheratinei, care le va ajuta să fie mai dese și să capete mai mult volum. Laminarea este nedureroasă, nu traumatizează firele de păr naturale și este soluția ideală pentru a avea gene lungi, curbate și dese, într-un mod natural.
Detalii: 250 lei / 60 de minute.
Unde: Make-up Cafe, www.makeupcafe.ro.

Păr puternic și sănătos

Cele mai citite articole

Ce este: Spa Mist este un tratament de reparare în profunzime a cuticulei, recomandat înainte şi după vopsire, sau în cazul părului foarte fragil. Aparatul creează o ceaţă microscopică, lucrând în funcţie de starea părului, până la maximum 40-50 de grade Celsius, temperatura ideală la care cuticula se deschide. Astfel că părul nu se va deteriora, iar ingredientele active reparatoare vor pătrunde până în profunzime. Acesta va deveni moale şi strălucitor, semnificativ mai uşor de aranjat şi, în acelaşi timp, firul va fi tratat şi protejat împotriva sensibilizării ori deshidratării ulterioare.
Detalii: 176 lei / 45 de minute.
Unde: Saloanele Gett’s, www.getts.ro.

Citește și:
Machiajul perfect pentru petrecerile de sfârșit de an

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/cum-sa-arati-incredibil-de-sarbatori-5-metode-rapide-si-eficiente-689513/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si