Prima pagină » Cum să îți dai seama că partenerul își dorește o relație serioasă sau doar o aventură

Cum să îți dai seama că partenerul își dorește o relație serioasă sau doar o aventură

Autor: admin
0 comentarii

Cum să îți dai seama că partenerul își dorește o relație serioasă sau doar o aventură

Tocmai ai cunoscut un nou bărbat, vă înțelegeți de minune și amândoi sunteți atrași sexual unul față de celălalt, însă te întrebi dacă își dorește mai mult decât o relație intimă? Ei bine, află că nu ești singura, iar acest lucru se întâmplă în mod frecvent, mai ales dacă nu există o comunicare sinceră între parteneri.

Înainte de a începe o relație cu un bărbat sau fie și o aventură, trebuie să îți dai seama pe parcurs ce îl cunoști de ceea ce îți dorești. Într-o relație, atracția pe care o ai față de partener este extrem de importantă, iar ea este cea care dă tonul dinamicii dintre voi doi.

Iar dacă apelezi la aplicații de dating, lucrurile se complică deoarece unii bărbați nu sunt extrem de sinceri și poți avea impresia că ai găsit bărbatul perfect. Fie că apelezi la o aplicație de acest gen sau nu, în momentul în care ești față în față cu partenerul, vorbește și află ce anume își dorește el. Sentimentele sunt și de partea lui? După ce ați făcut sex te-a sunat abia după o lună? Vrea să aibă o relație serioasă? Sunt doar o serie de întrebări pe care i le poți pune, iar răspunsurile din partea lui pot dura deoarece nici el nu poate fi convins de ceea ce își dorește.

Trecerea de la o aventură amoroasă la o relație de lungă durată poate avea loc și fără să îți dai seama. Ba mai mult, dacă nu ești pregătită pentru o relație ar trebui să îi spui partenerului acest lucru pentru ca el să nu își facă speranțe deșarte. Chiar dacă îl poți răni sau dezamăgi, cel mai bine este să fii sinceră și niciunul dintre voi să se îndoiască de ceea ce își dorește celălalt.

O relație serioasă și de durată presupune mult mai multe lucruri, precum încredere, devotament, respect, dedicare, dar și un angajament pe care fiecare dintre voi și-l asumă, pe când o aventură amoroasă presupune conștientizarea faptului că nu vă implicați mai mult.

Cele mai citite articole

Iată care sunt 3 diferențe dintre o relație serioasă și o atracție sexuală:

1. Sexul nu este atât de important pentru voi

În cele mai multe dintre cazuri, atracția sexuală dintre parteneri dispare, mai ales în momentul în care vă cunoașteți de foarte mult timp. Atunci când sexul devine ultimul aspect față de care te preocupi, este posibil ca unul dintre voi să își fi pierdut interesul și să se fi obișnuit așa, iar atunci este nevoie de interesul fiecăruia pentru ca relația să funcționeze. Ne imaginăm că relațiile intime sunt cele care stau la baza relației noastre, însă în realitate alte lucruri contează, precum încrederea și respectul pe care îl aveți unul față de celălalt.

2. Ați avut deja relații intime, deși el era instabil emotional

Probabil că acest scenariu îți este deja cunoscut, iar ceea ce ar trebui să faci în această situație este să comunici cu partenerul înainte de a avea relații intime cu el. Dacă el tocmai ce a trecut printr-o despărțire, șansele sunt mult mai mari ca el să nu se simtă pregătit pentru o relație serioasă. Știm, poate fi riscant, însă te ajută să nu fii dezamăgită atât tu, cât și partenerul. Însă, cel mai important este ca amândoi să vă doriți să faceți acest pas și să fiți stabil din punct de vedere emotional. Dacă nu poți avea această discuție cu partenerul, în mod cert nu ești pregătită să faci asta și ar trebui să mai aștepți. 

3. Crezi că dacă faceți sex își dorește și o relație

Dacă nu ai avut până acum o discuție sinceră cu partenerul tău, atunci ar trebui să ai deoarece doar așa poți știi stadiul în care vă aflați. Unii bărbați aleg încă de la început să îți spună ceea ce își doresc de la tine, pe când alții așteaptă să vadă cum decurg lucrurile între voi, iar apoi să îți spună care sunt sentimentele lor cu adevărat. Sexul nu înseamnă neapărat și împărtășirea acelorași sentimente sau o relație, ci doar o atracție fizică între voi doi.

Citește și:
12 semne că ești o persoană demisexuală

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cum-sa-iti-dai-seama-ca-partenerul-isi-doreste-o-relatie-serioasa-sau-doar-o-aventura-672092/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si