Prima pagină » Cum să îți îndepărtezi acasă manichiura cu acril

Cum să îți îndepărtezi acasă manichiura cu acril

Autor: admin
0 comentarii
Cum să îți îndepărtezi acasă manichiura cu acril

Foarte multe femei apelează la manichiura cu acril deoarece din punct de vedere estetic arată foarte bine, iar timp de mai multe săptămâni nu ești îngrijorată de aspectul unghiilor tale. Singura problemă a acestui tip de manichiură apare atunci când vrei să o îndepărtezi. 

Dacă înainte era foarte ușor să te duci la salonul de înfrumusețare și să rezolvi extrem de repede această problemă, ei bine, acest lucru nu mai este posibil și trebuie să găsești alte metode pentru a îndepărta manichiura cu acril acasă. Și nu ar trebui să îți faci griji în acest sens deoarece venim în ajutorul tău cu o serie de metode pe care ar trebui să le încerci:

1. Folosește acetonă și folie de aluminiu

Înainte de toate ar trebui să știi că unghiile se pot exfolia foarte ușor și trebuie să fii foarte atentă. Această metodă, care presupune să folosești în principal acetonă și folie de aluminiu, este extrem de cunoscută, dar și sigură și eficientă.

În primul rând ar trebui să te decizi asupra lungimii unghiilor. După aceea, trebuie să folosești o pilă pentru a îndepărta stratul superior. Înmoaie câteva dischete din bumbac în acetonă, pune-le pe unghii, iar peste acele dischete pune folia de aluminiu, asigurându-te că înfășori extrem de bine unghiile. Ar trebui să aștepți aproximativ 15 minute. După, vei vedea că acrilul se va îndepărta foarte ușor. Când ai terminat acest proces, nu uita să dai formă unghiilor prin pilirea lor, iar la final aplică un ulei special pentru cuticule care să le hidrateze.

2. Înmoaie unghiile în acetonă

Dacă nu vrei să folosești metoda prezentată anterior, atunci poți folosi doar acetona pentru a îndepărta manichiura cu acril acasă. Tot ce trebuie să faci este să pui acetonă într-un recipient de mici dimensiuni pentru a fi sigură că poți pune degetele acolo. Pentru a-ți proteja pielea de subtanțele chimice din acetonă, poți aplica pe piele vaselină. Ar trebui să aștepți aproximativ 20 de minute, iar ulterior să repeți pașii de mai sus, adică să dai o formă unghiilor tale, să le pilești și să aplici un ulei pentru cuticule.

3. Folosește un dizolvant care nu conține acetonă

Cele mai citite articole

Un dizolvant care nu conține acetonă este extrem de util. Poți să îl folosești la fel precum o acetonă și să repeți aceiași pași prezentați la prima metodă, adică să înmoi mai multe dischete din bumbac în dizolvant, iar apoi să înfășori unghiile în folie de aluminiu. Singura diferență ar fi că întreg procesul ar putea dura mai mult. Însă, reține faptul că dizolvantul fără acetonă este mai puțin agresiv cu unghiile.

4. Apelează la o pilă de unghii

O metodă extrem de simplă și la îndemână pentru a îndepărta manichiura cu acril acasă are în vedere folosirea unei pile de unghii. Cu toate că poate lua mult mai timp, important este să acorzi atenție, astfel încât să nu se deterioreze unghiile. Nu uita ca la sfârșit să le hidratezi, folosind un ulei hrănitor.

5. Înmoaie unghiile în apă caldă

Ultima metodă pentru a scăpa de manichiura cu acril acasă este să pui unghiile într-un bol cu apă caldă. Ar trebui ca apa caldă să înmoaie acrilul și să îl poți îndepărta mult mai ușor. Însă, ar trebui să apelezi la această metodă în cazul în care nu ai alte opțiuni.

Citește și:
Măști homemade pentru hidratarea mâinilor, pe care merită să le încerci

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/cum-sa-iti-indepartezi-acasa-manichiura-cu-acril-718476/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si