Prima pagină » Cum să-ți dai seama dacă un bărbat te place, dar este prea timid să recunoască asta

Cum să-ți dai seama dacă un bărbat te place, dar este prea timid să recunoască asta

Autor: admin
0 comentarii

Cum să-ți dai seama dacă un bărbat te place, dar este prea timid să recunoască asta

Nu este ușor să înțelegi care sunt intențiile unui bărbat timid, pentru că el va face tot posibilul să le ascundă. Acest lucru se întâmplă din multe motive, în special frica de respingere. Însă, nu îi putem învinovăți deoarece nu este ușor să îți exprimi sentimentele fără teamă.

Din fericire, există câteva semne care pot arăta dacă un bărbat te place, deși el încearcă să le ascundă.

1. Limbajul trupului și comunicarea nonverbală

Chiar dacă el nu își exprimă sentimentele prin vorbe, corpul său îl va trăda. Dacă purtați o conversație iar corpul lui este îndreptat cu totul spre tine, acesta este un semn bun. Se înclină în față când vorbiți sau găsește orice modalitate de a se apropria de tine? Și aceste semne sunt la fel de bune. Dacă el face gesturi de genul ăsta, șansele ca el să te placă în secret sunt destul de mari.

2. Cantitatea de efort pe care o depune

Cele mai citite articole

De cele mai multe ori, femeile nu realizează cât de mult efort depun bărbații pentru a le aborda. Să intri în vorbă cu o persoană pe care o placi este destul de greu, deoarece respingerea este îngrozitoare. Iar dacă bărbatul este timid, este de 100 de ori mai dificil pentru el. Dacă un tip face un efort să-și petreacă timpul cu tine, e felul în care îți arată interesul lui. Dacă și tu îl placi, lasă-l să vadă asta și spune-i că ți-ar plăcea ca acest lucru să se întâmple. Asta îl va încuraja să treacă la pasul următor fără frică.

3. Felul în care reacționează dacă arăți interes prima

Câteodata, un bărbat timid are nevoie de puțină încurajare pentru a putea face o mișcare și să te invite în oraș. El vrea să fie sigur că nu îl vei respinge. Deși poate nu îți vine atât de ușor, fă tu prima mișcare pentru a-i vedea reacția. Aceasta îți va spune foarte multe și îți va arăta dacă el te place cu adevărat sau dacă doar ți s-a părut. Tot ce trebuie să faci este să-i arăți interesul tău pentru a-i da curaj.

Citește și:
Sfaturi utile pentru femeile care vor să aibă parte de sex nebun

Text: Diana Babanica
Foto: Instagram.com/caro_e_

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/cum-sa-ti-dai-seama-daca-un-barbat-te-place-dar-este-prea-timid-sa-recunoasca-asta-630510/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si