Prima pagină » Dacă face aceste lucruri la prima întâlnire, nu ar trebui să îl păstrezi în viața ta

Dacă face aceste lucruri la prima întâlnire, nu ar trebui să îl păstrezi în viața ta

Autor: admin
0 comentarii

Dacă face aceste lucruri la prima întâlnire, nu ar trebui să îl păstrezi în viața ta

Prima întâlnire cu un potențial viitor iubit poate decurge foarte bine sau, în situații prin care sigur ai trecut și tu, mai puțin plăcut. La începutul fiecărui an, oamenii simt că este nevoia să facă o schimbare și, dacă sunt singuri, aleg să iasă mai mult la întâlniri, însă ce poate strica cu adevărat momentul în care două persoane se cunosc mai bine?

Dacă întâlnirea decurge prost, poți să te retragi politicos, însă știi care sunt primele semne că persoana cu care te vezi nu ar trebui să fie parte din viața ta? Ți-am pregătit o listă cu lucrurile la care trebuie să fii atentă.

1. Stă doar pe telefon

Dacă ați ieșit împreună și nu vă puteți lua ochii din ecranul telefonului, este un semn că nu aveți o chimie prea puternică și, probabil, nici prea multe lucruri în comun.

Este evident că lucrurile nu vor fi minunate pentru voi, dacă Facebook-ul sau Instagram-ul vi se pare mai interesant decât o conversație pe care o puteți avea cu persoana din fața voastră. În plus, mai amuzant și, totodată trist, ar fi să îl suprinzi folosind o aplicație de dating în timp ce este la întâlnire cu tine. Da, există persoane care au trecut prin asemenea experiențe.

2. Se plânge de fosta iubită

Ok, sigur și tu ai lucruri care nu ți-au plăcut foarte mult la fostul iubit, însă să vorbești despre el la prima întâlnire este cea mai mare greșeală pe care o poți face. Dacă se întâmplă să scape o mică informație despre fosta lui parteneră, nu este o problemă, însă dacă aproape toată seara vorbește despre cât de groaznică a fost relația și se victimează, este momentul să fugi de la această întâlnire.

3. Nu pare să facă un efort

Cele mai citite articole

Pentru o întâlnire la care vrei să fii cu adevărat, oricine face un mic efort. Fie îți aranjezi părul într-un mod diferit, fie porți o rochie nouă, știi că ți-ar dori ca seara să fie una plăcuta. Dacă în schimb partenerului tău nu pare să îi pese prea mult de unele detalii și întârzie sau pur și simplu uită chiar și de maniere, este un semn că ar trebui să îți suni prietena cea mai bună și să transformați această seara într-una mai distractivă. Un asemenea tip nu va face un efort nici dacă veți avea o relație.

4. Renunță la întâlnire

Dacă bărbatul cu care urma să te vezi anulează în ultimul moment întâlnirea, ar fi bine să aibă un motiv foarte bun. Dacă ți se pare că scuza lui nu este cea mai bună, nu trebuie să îți pară rău dacă nu vrei să reprogramezi. Probabil ai scăpat de o persoană care nu simte că ar trebui să respecte un program.

5. Face comentarii legate de aspectul tău fizic

Cum ar fi să ieși la o întâlnire și persoana cu care te vezi să îți spună că își imagina că ești mai înaltă sau mai slabă? Astfel de comentarii nu sunt întocmai plăcute, mai ales dacă nu sunt o glumă, așa că poți să pleci oricând de la astfel de întâlniri.

Citește și:
5 motive pentru care e mai bine să fii singură decât în relația nepotrivită

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/daca-face-aceste-lucruri-la-prima-intalnire-nu-ar-trebui-sa-il-pastrezi-viata-ta-585457/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si