Prima pagină » Dacă partenerul tău face aceste 7 lucruri, este posibil să îți ascundă ceva

Dacă partenerul tău face aceste 7 lucruri, este posibil să îți ascundă ceva

Autor: admin
0 comentarii

Dacă partenerul tău face aceste 7 lucruri, este posibil să îți ascundă ceva

Fiecare dintre noi reacționează diferit atunci când vine vorba de viața lor privată – fie că avem ceva de ascuns sau nu – dar dacă ceva nu pare a fii în regulă, este folositor să știi despre aceste tipuri de comportamente. Dacă partenerul tău face câteva dintre aceste 7 lucruri, experții spun că este posibil ca el să îți ascundă ceva.
1. Sunt vagi atunci când vine vorba de locația lor
Chiar dacă nu trebuie să știți unde se află partenerul vostru, la orice oră , nu este niciodată un semn bun dacă el sau ea este vag atunci când vine vorba despre unde și-a petrecut toată ziua sau ce au făcut. Dacă o persoană îți dă un răspuns vag atunci când îi întrebi unde au fost, fie că vorbiți prin mesaje, în persoană sau la telefon este foarte posibil ca ei să vă ascundă ceva, spune doctorul Barbara Winter. În acest caz, cel mai bine ar fii să îi confruntați, cu speranța că aceștia o să fie onești.

2. Împărtășesc prea multe detalii
Împărtășitul a prea multor detalii poate fii un semn că încearcă să ascundă ceva. Aceștia ar putea intra în prea multe detalii atunci când vine vorba despre unde au fost sau cu cine erau în locul respectiv, atunci când le pui o întrebare simplă. Din nou, dacă instinctul tău îți spune că ceva e off, comunicarea este cheia.

3. E o persoană ezitantă
Cineva care ascunde anumite lucruri o să evite să petreceți timp împreună, o să evite conversații despre anumite subiecte, să faceți planuri sau să luați decizii împreună. Aceștia se gândesc că dacă pot evita să petreceți timp împreună atunci pot evita și sentimentele de vinovăție și posibilitatea de a se da singuri de gol.
4. Sunt foarte protectivi cu telefonul lor
Dacă primesc mesaje la ore necorespunzătoare și devin extrem de defensivi atunci când îi întrebi de la cine este mesajul respectiv sau spun că este de la o persoană care nu le trimite mesaje aproape niciodată, este foarte posibil să îți ascundă anumite lucruri. Uneori te gândești că poate imaginația ta este prea bogată, dar acesta este primul semn de suspiciune.
5. Sunt mult mai dedicați job-ului
Au mai multe motive să petreacă mai mult timp la birou, sau au multe obligații after-work, sau mai multe călătorii legate de job decât de obicei. Acesta e modul perfect prin care pot ascunde ceva. Atunci când se întămplă rar, pare rezonabil și încerci să nu îți pui întrebări, dar încetul cu încetul începi să observi că și-a făcut un obicei din acest lucru și nu îți miroase a bine.
6. Dau vina pe tine constant
Dacă partenerul tău dă vina pe tine în toate situațiile pentru toate insecuritățile pe care le ai, atunci nu e un semn bun. Atunci când o persoană se joacă cu nervii tăi, începi să te îndoiești de propiile decizii. Trebuie să fii foarte atent deoarece acest lucru poate deveni foarte ușor o formă de abuz emoțional.

Cele mai citite articole

7. Obiceiurile lor sexuale se schimbă
Dacă partenerul tău ascunde ceva, acest lucru v-ar putea afecta viața sexuală. Aceștia încep prin a evita să întrețină relații sexuale cu tine sau pare a fii un efort dacă acceptă. Dacă o persoană ascunde ceva, evitarea intimității este un semn foarte alarmant.

Text: Victoria Lupascu
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/daca-partenerul-tau-face-aceste-7-lucruri-este-posibil-sa-iti-ascunda-ceva-608173/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si