Prima pagină » De ce ai nevoie de un sistem de alarma in locuinta ta?

De ce ai nevoie de un sistem de alarma in locuinta ta?

Autor: admin
0 comentarii

Din ce in ce mai multi oameni iau in calcul achizitionarea unui sistem de alarma pentru propria locuinta. Protejarea locatarilor si a bunurilor din apartament se poate face mai usor ca niciodata, gratie gamei variate de sisteme de alarma locuinte din oferta magazinului online Foxys. Acestea sunt accesibile, moderne si usor de folosit.

Interesul crescut din ultimii ani pentru sistemele de alarma a determinat aparitia unei serii de modele complete foarte accesibile, cu toate dotarile necesare pentru a securiza locuinta. Cele mai multe alarme se pot instala si configura de catre cumparator, insa exista si modele mai complexe, pentru instalarea carora va fi nevoie de interventia unui specialist.

Tipuri de sisteme de alarma ideale pentru locuinte

Sistemele de alarma potrivite pentru locuinte sunt alcatuite din echipamentele necesare functionarii eficiente a detectiei si avertizarii, oferind o mare varietate de functii la cel mai mic pret posibil, astfel incat oamenii sa nu cheltuiasca mai mult decat este nevoie pentru a obtine toate avantajele: fiabilitate, eficienta, economie si flexibilitate.

Sistemele de alarma precise, profesionale si rapide, care actioneaza concomitent cu stimulul declansator, pot fi programate in functie de orice orar de functionare, iar alertarea este reglata astfel incat sa acopere intreaga zona de interes.

Contactul magnetic pe usa de la intrare este un dispozitiv mic si foarte eficient, putand fi montat direct pe usa, iar atunci cand cineva incearca sa o forteze, se declanseaza in mod instantaneu alarma.

Cele mai citite articole

Detectoarele de miscare PIR pentru hol si acces reprezita un plan de rezerva la orice situatie serioasa de alarma. Montarea acestor detectoare de miscare se recomanda pentru a proteja accesul principal si trecerile dintr-o incapere in alta. In plus, detectoarele PIR folosesc un senzor sensibil la variatiile termice.

Din locuinte nu trebuie sa lipseasca nici centralele cablate, unitatile de avertizare acustica de interior si alte sisteme de alarma care sa semnaleze prezenta persoanelor si a evenimentelor nedorite. In plus, aceste sisteme pot detecta un incendiu, scapari de gaze si monoxid de carbon, precum si o eventuala inundatie.

Componenta si importanta unui sistem de alarma bun

O centrala de alarma este elementul care face legatura cu toate elementele sistemului de alarma, trimitand semnalul catre sirena si catre modulul de comunicatie mobil. Din componenta sistemului de alarma nu lipseste nici acumulatorul backup pentru centrala in cazul in care se ia curentul, tastatura, sirena de interior si exterior, unul sau mai multe detectoare si telecomanda. Detectoarele sistemului de alarma pot fi de miscare, de geam spart, de vibratie, soc, contact magnetic sau scurgeri de gaz, toate fiind foarte importante pentru siguranta locatarilor.

Pentru a stabili tipul de sistem de alarma potrivit, potentialii cumparatori trebuie sa stie ce tehnologii exista si la ce solutii pot apela. Cele mai importante caracteristici ale unei alarme pentru locuinta includ posibilitatile de configurare, conectarea cu centrul de monitorizare, interconectarea componentelor, precum si posibilitatea de a comanda de la distanta si autonomia pe baterie.

Pentru a preveni alarmele false, este recomandat un set de senzori inteligenti care nu se activeaza in cazul prezentei animalelor de companie.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si