Prima pagină » Crește-ți vânzările prin alegerea celor mai bune răcitoare pentru băuturi !

Crește-ți vânzările prin alegerea celor mai bune răcitoare pentru băuturi !

Autor: admin
0 comentarii

Pentru a ține pasul cu ritmul tot mai alert din industria HoReCa, dacă ai un restaurant, o cafenea sau un bar, este important să cumperi echipamente de calitate pentru a-ți dota unitatea. Doar așa o să ai randamentul în muncă scontat, iar clienții tăi vor fi pe deplin mulțumiți de ceea ce le oferi, indiferent că este vorba de mâncare, cafea, bere, vin sau de alte tipuri de băuturi alcoolice ori răcoritoare. 

Află de unde poți comanda cele mai bune răcitoare pentru baruri

Vei găsi pe site-ul TC Romania instalații speciale pentru băuturile pe care le servești, indiferent că este vorba de bere, vin, sifon sau sucuri de diverse tipuri. 

Dacă ar fi să ne focusăm strict pe echipamentul necesar pentru un bar modern, nu ar trebui să lipsească din lista de dotări ale unității tale: frigiderele profesionale, aparatele de preparat cafea, mașinile pentru fabricat gheață și nici aparatele de spălat rapid veselă, mai ales pahare și cești.

În afară de cele menționate mai sus, ar trebui să te preocupi cu seriozitate de achiziția unui model de răcitor de bere performant, pentru că, precum se știe, românii preferă această băutură mai presus decât oricare alta.

Acum poți alege dintr-o gamă variată de coloane de bere, răcitoare mobile și răcitoare pe tejghea importate de TC Romania Crown Cool de la producători cu notorietate internațională.

Alege un răcitor bere Lindr PYGMY 25/K, dacă vrei o servire de calitate ireproșabilă!

Chiar dacă ai un bar mic de cartier, care de-abia s-a înființat, nu ar trebui să îți lipsească dintre mijloacele de lucru de bază măcar un echipament Lindr PYGMY 25/K.

 Dimensiunile sale sunt următoarele: 

– înălțime – 32,5 cm;

– lungime – 28 cm;

Cele mai citite articole

– lățime – 17 cm.

Acest dispozitiv  de generație nouă este anume proiectat pentru răcirea profesională și distribuirea berii ajunsă la temperatura optimă de servire. Are un compresor încorporat și se potrivește atât pentru activitatea curentă din micile localuri, dar și pentru momentele când se organizează în unitatea ta evenimente de mai mică anvergură. Nu vei greși dacă, fiind la începutul aventurii ca vânzător profesionist de bere la halbă sau pahar, o să-l achiziționezi încă de la deschiderea unității tale. Acest echipament profesional are o performanță de răcire continuă de circa 20 – 30 litri într-o oră.

Lindr PYGMY 25/K – un must have pentru un bar nou deschis

Conform specificațiilor producătorului, instalația amintită de răcire și distribuire a berii se poate adapta la nevoie inclusiv pentru vinuri ori sucuri.

Unitatea de răcire modernă este dotată cu un compresor de aer alimentar incorporat, care elimină necesitatea utilizării buteliilor cu dioxid de carbon, fiind foarte ușor de instalat si conectat. Pur și simplu se pornește doar printr-o simplă apăsare de buton. 

Cu un randament foarte bun, berea va putea ajunge în blocul termic la temperatura de servire în doar 2 – 4 minute de la pornirea aparatului.

Toate componentele externe sunt realizate din oțel inoxidabil, ceea ce oferă echipamentului pentru băuturi un aspect extrem de modern prin design-ul său special. În plus, este și mult mai simplu de întreținut printr-o curățare obișnuită, spre deosebire de acele răcitoare clasice unde, de multe ori, există și componente de lemn dificil de menținut într-o stare impecabilă.

Acest tip de răcitor pentru bere, date fiind materialele utilizate la confecționarea lui, este extrem de durabil, putând fi privit ca o investiție pe care o să o poți folosi o bună bucată de timp după achiziționare.

Aparatul este dotat cu o tavă pentru picurare din oțel inoxidabil și prezintă un sistem de reglare fină a temperaturii în nu mai puțin decât  7 trepte. 

Foarte important de menționat este și faptul că echipamentul poate să fie mutat în funcție de necesități fără probleme, fiind un răcitor mobil. Un mâner de prindere existent pe partea superioară este de mare ajutor în acest sens.

Cântărind doar 15 kg, deși este foarte stabil, se poate așadar repoziționa, dacă este cazul.

Așadar, intră pe site-ul celor de la TC Romania și comandă-l cât mai repede, pentru că sezonul estival e aproape și e păcat să nu profiți de setea băutorilor de bere!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si