Prima pagină » De ce femeile puternice și independente au, de obicei, ghinion în viața amoroasă

De ce femeile puternice și independente au, de obicei, ghinion în viața amoroasă

Autor: admin
0 comentarii

De ce femeile puternice și independente au, de obicei, ghinion în viața amoroasă

În timp ce unele femei au relații amoroase frumoase și împlinite, pentru altele este foarte dificil să găsească persoana potrivită. Se poate întâmpla să se îndrăgostească de bărbați nepotriviți, ceea ce duce la relații care nu au nicio șansă să reziste în timp.

De obicei, femeile puternice, independente, sunt cele care au cel mai mare ghinion în viața amoroasă. Există însă și câteva explicații pentru acest lucru. Iată care sunt acestea:

Sunt femei independente și pun pe primul loc propriile lor nevoi

În general, bărbații au tendința de a-și dori să fie în control, însă acest gen de femeie nu va lăsa pe nimeni să îi spună ce poate și ce nu să facă. Ele știu exact ceea ce își doresc și cum pot obține aceste lucruri. Vor să își vadă visele împlinite și speră ca persoana de lângă ele să fie la fel de puternică și de încrezătoare așa cum sunt și ele. Au nevoie de cineva care să le susțină și nu să le înfrâneze din drumul lor.

Sunt foarte pretențioase

Știu exact care le este valoarea și nu vor accepta alături decât un bărbat care să le aducă împlinire în viață. Nu se lasă doborâte de presiunea societății cu privire la ce fel de bărbat au nevoie să le fie alături. Nu sunt persoane disperate – au răbdare. Și atunci când în sfârșit vor întâlni un bărbat care să le merite energia și timpul, știu că a meritat să aștepte.

Nu le este teamă să își susțină punctul de vedere

Acestor femei nu le este teamă să spună ceea ce cred și să își susțină și să își impună punctul de vedere. Dacă partenerul le-a greșit în vreun mod, ele nu vor trece acest aspect cu vederea, ci vor spune exact ceea ce simt.

Trăiesc la intensitate maximă

Tocmai pentru că știu exact ceea ce vor, pot fi uneori foarte directe. Nu le plac jocurile, iar dacă le place o anumită persoană, atunci vor spune direct ce ce gândesc. Același lucru se aplică și atunci când ceva nu le place. Multe lucruri se rezumă la comunicarea directă, ceea ce pentru unele persoane poate fi prea mult, mai ales dacă nu sunt obișnuite cu acest gen de personalitate.

Iubesc cu intensitate

Cele mai citite articole

Nu este ușor să cunoști cu adevărat o astfel de persoană și nici să o faci să se îndrăgostească de tine. Însă, dacă acest lucru se întâmplă, te vor trata cu multă dragoste și respect. Vor fi cel mai bun partener pe care ți-l poți imagina și te vor iubi cu toată intensitatea cu care sunt în stare. Nu va mai exista o altă persoană în viața și inima lor, așa că poți avea încredere necondiționată în ele.

Sunt mult mai mature decât alte persoane de vârsta lor

Sunt mai înțelepte și mai mature decât multe alte persoane de aceeași vârstă. Se concentrează pe viața lor și știu exact ceea ce își doresc de la ea. Sunt femei inteligente și le place să țină toate lucrurile sub control.

Nu sunt atât de ușor de găsit

Poate că pare genul de femeie pe care ți l-ai dorit toată viața, însă este și genul cel mai greu de găsit pentru că se concentrează pe împlinirea propriilor vise și muncesc foarte mult. Nu își pierd vremea prin cluburi sau baruri, vor prefera oricând o conversație care le stimulează intelectual, chiar și numai la un pahar de vin.

Dacă te regăsești în toate cele pe care le-ai citit mai sus, nu renunța la a fi tu însăți. Într-o zi, dragostea pe care o meriți va apărea și vei putea să îți permiți să iubești cu toată inima, înțelegând că, de data asta, lucrurile chiar sunt diferite.

Citește și:
10 semne că te afli într-o relație care este pe cale să se termine

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/de-ce-femeile-puternice-au-de-obicei-ghinion-viata-amoroasa-663976/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!