Prima pagină » De ce nu ar trebui să te îndrăgostești de fostul iubit al prietenei tale

De ce nu ar trebui să te îndrăgostești de fostul iubit al prietenei tale

Autor: admin
0 comentarii

De ce nu ar trebui să te îndrăgostești de fostul iubit al prietenei tale

Dacă ești de multă vreme singură și simți nevoia de a fi cu cineva, în acele momente vei avea tendința de a vorbi cu oricine, fie că este vorba și de un fost iubit al unei prietene. Chiar dacă s-a despărțit de prietena ta cea mai bună sau se află într-o pauză, fiind destul de confuz, nu ar trebui să forțezi și mai mult lucrurile. Nu doar că acest lucru te poate răni extrem de mult, însă el poate reveni destul de repede la iubita lui, iar în acel moment te poți simți extrem de dezamăgită.

Cu toate acestea, dacă ei și-au încheiat orice fel de legătură, te poți gândi la o eventuală relație cu el. Iar asta doar în momentul în care și el este foarte convins de sentimentele pe care le are. Chiar dacă sentimentele tale pentru el sunt puternice, ar trebui să te gândești mai degrabă la prietena ta și la cum s-ar simți ea în această situație, mai ales dacă sunteți prietene de foarte multă vreme și vă leagă amintiri.

Cu toate acestea, iată care sunt cele 3 motive pentru care nu ar trebui să te îndrăgostești de fostul iubit al prietenei tale:

1. Cineva o să fie rănit

În mod cert, în această situație, cineva va avea de suferit, iar important este să nu fii tu acea persoană. În momentul în care două persoane aleg să se despartă, va urma o perioadă în care fiecare are nevoie de timp pentru a se concentra pe sine, și nu pe o altă persoană. Și chiar dacă alege să se distreze, nu îl va interesa să fie imediat după într-o altă relație. Pe lângă asta, gândește-te la cum o să se simtă prietena ta. Ea se va simți rănită și nu va mai avea încredere în tine. În plus, și el se poate simți ciudat, oricât de intense ar fi sentimentele dintre voi doi.

2. Pot interveni situații inconfortabile

Cele mai citite articole

Doar pentru că tu în sfârșit ești fericită, acest lucru nu înseamnă că toată lumea este fericită. Chiar dacă nu pui la suflet discuțiile care pot fi în cercul vostru de prieteni, ele tot te vor afecta la un moment dat, mai ales dacă ele persistă. Prietenia ta cu acele persoane se poate distruge în timp, iar acest lucru cu siguranță te va afecta. Situații inconfortabile pot apărea mereu, fie că mergeți la un film și vă întâlniți cu un prieten acolo sau decideți să luați cina într-un restaurant extrem de romantic și acolo se află chiar cea mai bună prietenă. Oricât de mult ți-ai dori ca totul să iasă perfect, mereu va interveni cineva în calea fericirii tale.

3. Relația voastră se poate consuma repede

După o despărțire, fiecare dintre noi este rănit și decide singur cum alege să își aline suferința. Alții vor să iasă cât mai mult, să se distreze, să experimenteze, iar alții vor să se închidă în ei și să nu discute despre asta. Este posibil ca el să nu aibă intenții serioase cu tine, chiar dacă tu îți dorești altceva. Pentru el, poți fi doar o persoană cu care să își petreacă timpul și să nu îl mai facă să se gândească la fosta relație. Important este ca din această situație, să nu fii tu cea rănită și care va regreta decizia pe care a luat-o. Însă, dacă te face fericită și simți că poți avea o relație cu el, atunci fii încrezătoare și nu îți pierde speranța.

Citește și:
10 motive care pot destrăma chiar și cea mai puternică relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/de-ce-nu-ar-trebui-sa-te-indragostesti-de-fostul-iubit-al-prietenei-tale-690521/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si