Prima pagină » (P) Un transfer pierdut, primul Crăciun petrecut în aeroport

(P) Un transfer pierdut, primul Crăciun petrecut în aeroport

Autor: admin
0 comentarii

(P) Un transfer pierdut, primul Crăciun petrecut în aeroport

Corina Caragea a spus „da” provocării Heineken®, care te invită să vorbești despre provocările de care ai avut parte în perioada sărbătorilor și pe care ai reușit să le transformi în amintiri care îți aduc, și în prezent, zâmbetul pe buze. Perspectiva este fresh și optimistă și face parte dintr-o poveste de Crăciun cu un final fericit: Provocările de sărbători sunt deja parte din tradiție. Primește-le cu bucurie!

Pentru că un lucru este cert: cu astfel de momente, poți fi sigur că ai ce povesti cu prietenii la un Heineken. Oriunde te-ai afla.

Despre Corina Caragea este deja cunoscut faptul că iubește călătoriile. Și, în aceeași măsură, sărbătorile de iarnă. Acum câțiva ani, a decis să le îmbine și să plece într-o vacanță, chiar înainte de Crăciun. Doar că, de multe ori, socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din aeroport. Un transfer pierdut a însemnat, pentru Corina, primul Crăciun petrecut în aeroport. Ce soare? Ce bronz? Ce dimineți petrecute pe malul mării? Corina a ajuns să aibă parte doar de valuri de râs și să cânte colinde în aeroport. Până la urmă, spune ea acum, provocările fac deja parte din tradiție, așa că nu îți rămâne decât să le primești cu bucurie. 

Povestea Corinei Caragea despre primul Crăciun petrecut în aeroport face parte din provocarea Heineken® despre Happy Troubles, lansată la începutul lunii decembrie. Corina este doar una dintre cei șapte influenceri care au răspuns provocării lansate de Heineken®. Alături de ea, cu același entuziasm, povestesc despre provocările de Crăciun cu un final fericit și Monica Bârlădeanu, Nicolai Tand, Lavinia Petrea, Cătălin Striblea, Vlad Petreanu și Alice Cavaleru. În urma acestor întâmplări, două podcasturi au fost realizate împreună cu Cătălin Striblea, gazda acestora. Cătălin povestește alături de Monica Bârlădeanu și Nicolai Tand câteva întâmplări prin care au trecut în astfel de perioade de sărbători. Dacă vrei să le asculți, se găsesc și pe Spotify:

Vacanță la munte cu un costum de schi de două ori mai mare, brad de Crăciun doborât de o pisică năzdrăvană sau cadouri goale date în dar?

Cele mai citite articole

Sunt câteva dintre provocările din perioada sărbătorilor amintite de influencerii implicați în campania Heineken® despre Happy Troubles. 

Echipament de schi cu două numere mai mare, cadouri împachetate goale și oferite prietenilor fix în această formă – fără ca măcar să știi, și să afli la un an distanță, tricouri transformate din alb în roz chiar înainte de tradiționala poză de Crăciun sau un brad frumos decorat pus la pământ de o pisică năzdrăvană, pasionată de globuri sunt doar câteva dintre scenariile desprinse din viața reală, amintite de vedete atunci când au fost provocate să numească o poveste cu final fericit din perioada sărbătorilor.

Important este că toate aceste întâmplări imperfecte au devenit amintiri numai bune de împărtășit la un Heineken, împreună cu o porție copioasă de râs.

Află mai multe despre pățaniile celor implicați pe paginile acestora de Facebook și Instagram. O să râzi copios! Noi am făcut-o.

Totul e bine când se termină cu bine

Oricum ar fi, de un lucru suntem siguri: Se întâmplă și la case mai mari! Să faci față perioadei sărbătorilor într-o armonie totală este aproape imposibil. Provocările de sărbători sunt parte din tradiție, așa că nu îți rămâne decât să te bucuri de ele. Important este ca fiecare să nu uite, atunci când își decorează casa de Crăciun, să își decoreze și starea de spirit. Sau frigiferul. Cu mult optimism și cu un Heineken, indiferent de probleme. 

Provocările de sărbători fac parte din tradiție. Bucură-te de ele! 

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/p-un-transfer-pierdut-primul-craciun-petrecut-in-aeroport-689653/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si