Prima pagină » Despre piele, fără perdea

Despre piele, fără perdea

Autor: admin
0 comentarii
Despre piele, fără perdea

Supranumit și Lordul îngrijirii pielii, Gavin McLeod-Valentine este un veritabil Lord dintr-o familie nobilă scoțiană, dar e celebru ca fiind cosmeticianul unor staruri de renume mondial (precum Julianne Moore, Amanda Seyfried, Susan Sarandon sau Kim Kardashian) și Global PR Director pentru brandul Intraceuticals.

Într-o dimineață cu soare, l-am cunoscut pe Lord Gavin la Cărți, dulciuri și flori, o locație parfumată de flori proaspete, decorată cu prăjituri și pahare de prosecco. Gavin, venit în România pentru a ne prezenta nouă gamă de serumuri de la Intraceuticals, ne-a dezvăluit trucuri de îngrijire a pielii (trebuie să mărturisesc că e unul dintre cei mai informați dermato-cosmeticieni cu care am stat de vorbă), ne-a povestit într-un stil afectuos dar și spumos despre numeroasele lui cliente celebre și ne-a explicat pe larg care sunt beneficiile produselor Retouch de la Intraceuticals.

Sfaturi pentru o piele superbă

„Trei ingrediente pot transforma aspectul tenului: acidul hialuronic, care hidratează pielea, vitamina C, ce conferă strălucire şi vitamina E. Folosindu-le, vom avea o piele mai fermă şi fără riduri. E esențial ca dimineața să-ți cureți tenul în profunzime, cu o soluție cremă sau gel. Spalatul corect al feței și exfolierea tenului sunt foarte importante. Un lucru pe care îl recomand este să te speli mereu pe față cu apă rece. Eu nu folosesc niciodată apă caldă deoarece nu vreau să inflamez pielea. De asemenea, nu trebuie să vă lipsească din portfard crema cu factor de protecție, indiferent de anotimp sau vremea de afară. Și nici cremele pentru hidratare, deoarece acestea au rolul de a proteja tenul de praf, impurități, radicali liberi și de poluare. Însă cred că secretul unui ten frumos este, de fapt, un angajament să ai grijă mereu grijă de pielea ta, să o hidratezi aşa cum trebuie şi, de asemenea, să faci şi tratamente, atunci când e cazul, ca cele cu laser, peelinguri, soluții care îţi ajută pielea să arate tânără. Nu există o rețetă universală, dar cu siguranţă sunt paşi de urmat.”

Despre Kim Kardashian

„Celebritățile caută în general rezultate rapide, fără timp de recuperare, roșeață sau iritații ale tenului. Kim Kardashian este exemplul unei femei care investeşte timp şi bani şi energie ca să aibă o asemenea piele. Dintre toţi clienţii cu care lucrez, de fiecare dacă când îi văd tenul sunt de-a dreptul copleşit de calitate, de textură, de strălucire, efectiv nu există pori pe tenul ei şi este incredibil de frumoasă în mod natural. Are niște ochi care pur și simplu te hipnotizează.”

Care sunt beneficiile Retouch de la Intraceuticals

Cele mai citite articole

„Retouch de la Intraceuticals este o gamă ce cuprinde cinci serumuri noi formulate pentru a targeta problemele pielii în mod rapid, dar care oferă și rezultate pe termen lung. Fiecare serum este destinat unui scop anume de la hidratarea tenului până la zona ochilor, netezirea ridurilor fine sau conferirea strălucirii. Astfel, orice femeie își poate personaliza rutina de îngrijire a pielii în funcție de rezultatul dorit. Femeile care au între 25 și 35 de ani vor să vadă rezultate rapide, pun întrebări și nu fac compromisuri de îngrijire și aș fi foarte fericit dacă ar folosi această gamă, deoarece oferă soluții precise și eficiente. Produsele Intraceuticals te ajută să-ți deschizi un cont de hidratare a pielii (ca un cont de economii) pentru că te ajută să acumulezi hidratare la nivelul pielii și au rezultate spectaculoase și pe termen lung.”

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/despre-piele-fara-perdea-666556/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si