Prima pagină » ELLE a încercat: Mix de proceduri corporale

ELLE a încercat: Mix de proceduri corporale

Autor: admin
0 comentarii
ELLE a încercat: Mix de proceduri corporale

Am analizat și testat tot felul de proceduri corporale, însă nimic din trecut nu poate concura cu noile tehnici de remodelare, și asta datorită progresului tehnologic, care face ca lucrurile să se desfășoare mai bine și în ședințe mult mai scurte de tratament. Două dintre cele mai noi aparate din țară, în cosmetica activă, au fost obiectul investigației noastre, cu tratamente care pot fi făcute în aceeași ședință, având rol complementar în lupta cu celulita și cu aspectul îmbătrânit al pielii: BTL X-Wave și BTL Exilis Ultra 360.

Prima procedură aplică forța undelor acustice pentru ameliorarea celulitei, vergeturilor și cicatricilor, diminuând celulele adipoase și fragmentând benzile fibroase, care formează efectul de gropițe de la nivelul pielii, în timp ce a doua procedură – Exilis Ultra 360 – utilizează o combinație avansată de ultrasunete și unde de radiofrecvență. După un consult prealabil, prin care se măsoară parametrii și anumiți indici corporali, se aplică un electrod, pentru a controla adâncimea la care vor fi aplicate undele de radiofrecvență. Până aici, totul decurge lin!

Am început cu o sesiune scurtă de BTL X-Wave, un aparat care generează vibrații și pulsații la nivelul pielii și al mușchilor, care nu implică nici un fel de disconfort (pentru mine, a fost ca un masaj binevenit). Ce face această mașinărie? Pe baza undelor acustice, BTL X-Wave stimulează sistemul vascular limfatic, reducând edemul și lipidele de la nivelul celulelor adipoase subcutanate și, în același timp, inițiază proliferarea celulelor fibroblaste, alcătuind o structură mai robustă de colagen. Este o procedură dovedită clinic ca un tratament non-invaziv, rapid și cu efect de reîntinerire a pielii și a țesuturilor moi, contribuind la îmbunătățirea aspectului celulitei, la reducerea pielii laxe și a vergeturilor.

După 10 minute, cât a durat primul tratament, am trecut la BTL Exilis Ultra 360 care, cu ajutorul ultrasunetelor și undelor de radiofrecvență monopolare cu pulsații continue, combinate cu un sistem de răcire special, dizolvă celulele adipoase și celulita, stimulând, în același timp, producerea de colagen și elastină. Pot să îți spun că rezultatele sunt vizibile încă de la prima sesiune și că nu există durere! Pe zona tratată se aplică un ulei mineral, terapeutul apăsând ușor pe piele cu aplicatorul aparatului, cu mișcări circulare. Prin atingerea unei temperaturi ridicate în straturile mai profunde ale pielii, se dizolvă celulele adipoase stimulând, în același timp, fibroblastele, pentru a produce mai mult colagen.

Cele mai citite articole

După fiecare sesiune Exilis, celulele adipoase sunt dizolvate, în timp ce pielea își recapătă fermitatea datorită stimulării producției de colagen. După tratament, am observat o pierdere în centimetri, și nu o pierdere în greutate, iar acest lucru înseamnă că tratamentul are efect la nivel celular, modelând zona vizată.

Verdict ELLE

Anul acesta se recomandă terapiile sau tratamentele cât mai personalizate, pentru a ajunge la rezultate rapide, iar noile dispozitive ușurează acest demers. Folosite în sinergie, aparatele BTL X-Wave și BTL Exilis Utra 360 reușesc să contribuie vizibil la remodelarea corpului, la refacerea fermității pielii și în tratamentul anticelulită, în doar trei-patru ședințe scurte.

UNDE: Avra Institut Aesthetic, strada Paris 61A, Labyrinthe Paris, www.avrainstitute.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/mix-de-proceduri-corporale-612300/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si