Prima pagină » 5 sfaturi esențiale pentru cuplurile extrem de fericite

5 sfaturi esențiale pentru cuplurile extrem de fericite

Autor: admin
0 comentarii

5 sfaturi esențiale pentru cuplurile extrem de fericite

Iată cinci metode care vă vor face relația mai puternică, mai ales dacă sunteți doi perfecționiști.

Luați-vă o pauză de la muncă

Amândoi sunteți două persoane cărora le place ceea ce fac la serviciu și își doresc foarte mult să evolueze pe plan profesional, însă uneori aveți și voi nevoie de o pauză. Așa că rezervați-vă în calendar o dimineață în care pur și simplu veți sta în pat, în pijamale, și veți petrece timp de calitate împreună.

Lăsați munca în afara dormitorului

În ziua de zi este foarte greu să lași problemele de la serviciu în totalitate acolo și să nu le aduci acasă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să purtați discuții corporatiste în pat: uitați de email, de telefoane legate de job. Păstrați dormitorul doar pentru a vă odihni și a fi în totalitate împreună cu partenerul.

Renunțați la tehnologie când sunteți în vacanțe

Cu toții știm că atunci când nu avem Wi-fi ne simțim pierduți ca și cum ne-ar lipsi o parte a corpului. Dar uneori este nevoie să luăm o pauză de la tehnologie și să încercăm să ne reconectăm cu partenerul nostru. Primul pas: lăsați laptopul acasă în vacanță, nu încercați să aflați ce se mai întâmplă la serviciu în lipsa voastră. Pasul doi: nu folosiți telefonul decât pentru fotografii, în rest încercați să nu vă pierdeți timpul pe aplicațiile obișnuite.

Făceți-vă timp pentru familie și prieteni

Cele mai citite articole

Nu fiți unul dintre acele cupluri care alege să își petreacă timpul singuri și încercați să petreceți timp cu toate persoanele importante din viața voastră. De exemplu, organizați o cină în familie sau o ieșire la film cu prietenii apropiați. Preluați voi inițiativa și nu așteptați doar să fiți invitați.

Petreceți timp cu alte cupluri

Dacă tot vorbim despre prieteni, încercați să vă vedeți cu oameni care nu au o agendă la fel de încărcată ca a voastră. Acest lucru vă va ajuta să vă deconectați de activitatea cotidiană și poate să priviți viața dintr-o altă perspectivă. Reluați legătura cu prietenii din liceu care au renunțat la viață agitată din oraș și s-au mutat într-o casă la mare.

Sper că aceste sfaturi v-au ajutat să înțelegeți că există lucruri mai importante decât ședințele de la birou și că, dacă vreți că relația voastră să funcționeze la fel de bine și pe viitor, trebuie să petreceți mai mult timp unul cu celălalt.

Citește și:
5 tipuri de bărbați care nu au potențial de soți (Oricât de mult i-ai plăcea!)

Text: Andreea Pacioras
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/5-sfaturi-esentiale-pentru-cuplurile-extrem-de-fericite-588666/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si