Prima pagină » Merita sa investesti in Bitcoin in 2018?

Merita sa investesti in Bitcoin in 2018?

Autor: admin
0 comentarii

Dupa ce in 2017 Bitcoin a ajuns sa valoreze destul de mult si dupa o cadere libera la inceput de 2018 foarte multa lume pasionata de investitia in Bitcoini se poate intreba daca merita o investitie in criptomonedele foarte populare in 2018. Ca sa vedem daca merita sa investim in criptomonede in 2018 trebuie sa intelegem mai intai ce inseamna a investi in lumea monedelor virtuale.

Avem doua „ipostaze” ale investitiei.

Prima se refera la cumparare debitcoin de pe site-uri de tipul https://www.cryptocoin.pro/ si asteptarea unui moment cand valoarea acestora este foarte mare pentru transformarea in bani reali.

A doua ipostaza se refera la „pastrarea” de bitcoin luati cu ajutorul unor site-uri de genul CryptoCoin.pro pentru o perioada cand vor exista si alte forme mai avantajoase de
Este important de retinut ca investitia in monede virtuale nu trebuie facuta dincolo de pragul estimat de pierde, riscul investitiei este foarte mare asa ca poti ajunge sa pierzi enorm.

Cele mai citite articole

Criptomonedele trebuie tinute intr-un Wallet securizat online si nu trebuie lasate „la vedere” pentru diverse tranzactionari, ca la Bursa, nu trebuie sa cumparam decat de acolo de unde avem incredere ca se respecta toate conditiile de securitate. Tranzactionarea de Bitcoini poate fi diferita de investitie, aici vorbim de vanzare si cumparare, vanzare la pret mare, cumparare la pret mic. Cand ne asumam o tranzactionare de criptomonede trebuie sa ne gandim bine ce facem pentru ca pierderile nu se mai recupereaza. Si minarea de criptomonede va poate aduce ceva venituri in monede virtuale, insa aveti nevoie de echipamente scumpe si de timp.

Acum ca am inteles cat de cat cum functioneaza criptomonedele si investitiile, tranzactiile a venit momentul sa raspundem si la intrebarea initiala.

Da, merita sa investim anul acesta in Bitcoini, chiar daca mai sunt fluctuatii, oricum valoarea este peste orice curs care exista la ora actuala.

Tot mai multe firme si companii accepta plati sau vanzari in Bitcoin, deja se poate tranzactiona in siguranta la cursuri garantate 24 de ore, autentificarea in doi pasi garanteaza securitatea informatiilor in permanenta.

Cu cat stim mai multe si intelegem mecanismele din spatele criptomonedele, cu atat vom vedea ca investitia in ele chiar merita si poate fi facuta oricand, chiar si in perioada in care cursul pare sa fie destul de slab. Fluctuatiile sunt uriase aici asa ca peste cateva luni va puteti trezi ca aveti o mica averea in Wallet-ul virtual.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si