Prima pagină » ELLE on TV – 12 Mai, de la 14:30

ELLE on TV – 12 Mai, de la 14:30

Autor: admin
0 comentarii

ELLE on TV – 12 Mai, de la 14:30

La rubrica „Operațiunea Dulapul” vei descoperi garderoba Nicoletei Nucă – o artistă cu încredere în sine, care a cucerit cu stilul ei eclectic. În viața de zi cu zi, Nicoleta preferă ținute minimaliste și confortabile, iar pe scenă abordează piese vestimentare curajoase. Pentru că Nicoleta a ajuns la maturitate stilistică, se simte bine în pielea ei, știe ce să evite și ce o pune în valoare. În plus, ea colaborează cu designeri români pentru cele mai îndrăznețe ținute!

Vei urmări apoi un interviu cu Andreea Bragă, directorul executiv al centrului Filia, despre o problemă gravă din Capitală: criza finanțării centrului pentru adăpostirea victimelor violenței domestice. Pentru că, așa cum spune Andreea, „Când femeile fug noaptea de acasă, ele nu fug cu un dosar cu șină”.

Cele mai citite articole

În plus, află de la echipa de modă ELLE cum poți purta în două moduri diferite același accesoriu îndrăzneț, adică o geantă din paie cu franjuri supradimensionate! Iar din rubrica de beauty vei descoperi cum poți să îți faci singură un machiaj pentru o zi însorită de vară, punând în evidență un ten natural, neîncărcat, pe nuanțe de auriu și texturi fluide.

Mai e putin până la vacanță, așa că stai cu ochii pe ELLE on TV și află noutăți sexy, stylish, spirited de sezon.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/elle-tv-12-mai-de-la-1430-660357/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si