Prima pagină » ELLE on TV – 7 aprilie 2019, de la 14:30

ELLE on TV – 7 aprilie 2019, de la 14:30

Autor: admin
0 comentarii

ELLE on TV – 7 aprilie 2019, de la 14:30

Duminică, 7 aprilie, de la ora de la 14:30, vei descoperi garderoba Teodorei Burz, fondatoarea unuia dintre cele mai de succes branduri de modă din România, vei afla cum poți stiliza o cămașă kaki și vei primi sfaturi despre colorarea părului de la unul dintre cei mai în vogă și mai profesioniști hairstyliști: Sorin Stratulat.

Teodora Burz a creat un brand 100% românesc și 100% fashion care a depășit, însă, hotarele țării: Styland. Cel mai recent hainele create de ea au fost purtate chiar de Jennifer Lopez – așa că puteți avea încredere că Teodora știe câteva lucruri importante despre stil. Ni le dezvăluie în cadrul rubricii Operațiunea Dulapul.

Când vine vorba de stil, atitudinea face totul, iar un pic de creativitate poate să transforme complet o piesă vestimentară. Editorii de modă ELLE fac o demonstrație de forță în acest sens, arătându-vă cum se poate purta o simplă cămașă kaki (care are, însă, un guler mai special) în două moduri complet diferite.

Cele mai citite articole

Ba mai mult, în această emisiune se va discuta fără false inhibiții și despre subiecte care nu ar trebui să mai fie tabu, precum menstruația: redactorii ELLE au luat-o la întrebări pe Anca Serea, care a hotărât să înlăture stigma asociată menstruației și s-a alăturat campaniei #DeNeopritPeStop.

Iar la final ești invitată în culisele unui pictorial special marca ELLE. Nu toate ședințele foto pe care le facem implică 20 de modele – multe dintre aceste persoane nefiind, de fapt, cu adevărat modele, ci femei de diferite vârste și cu ocupații felurite. Dar uneori facem și astfel de lucruri, iar rezultatele sunt surprinzătoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/elle-tv-7-aprilie-2019-de-la-1430-654216/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si