Prima pagină » (P) Spuneţi adio plictiselii! Ce nuanțe netradiționale de manichiură sunt acum la modă?

(P) Spuneţi adio plictiselii! Ce nuanțe netradiționale de manichiură sunt acum la modă?

Autor: admin
0 comentarii
(P) Spuneţi adio plictiselii! Ce nuanțe netradiționale de manichiură sunt acum la modă?

Deși un roșu seducător și nuanţele delicate de nude se mai poartă încă, acum mai mult decât oricând este IN să fim originale și să experimentăm. Ce culori ar trebui să apară pe unghiile noastre în acest an?

Manichiura este o chestiune care ne preocupă pe tot parcursul anului, dacă însă sunteţi deja în criză de idei, nu disperați! Ce ar fi, ca de data aceasta, să dați frâu liber ideilor și să încercaţi nuanţe mai netradiţionale? Dacă v-ați obișnuit cu tonuri de nude sau vă ţineţi pe valuri de roz, aceasta ar putea fi o schimbare radicală pentru voi – cu siguranță în bine!

Verde

Vă este teamă, că verdele va arăta prea pronunţat pe unghii? Nici vorbă! Încercați o nuanţă delicată de mat sau un verde închis elegant, vor arăta absolut minunat pe unghii! Cu nuanţele mai închise veţi străluci la o petrecere, iar cu cele mai deschise –  în combinaţie cu motive florale – poate că veți aduce mai repede primăvara mult aşteptată.

Sugestie: Vă deranjează, că după câteva zile trebuie să aranjaţi unghiile din nou şi din nou, pentru că lacul se decojeşte, de îndată ce atingeţi clanţa ușii? Încercaţi modelarea unghiilor cu oje semipermanente. Oja semipermanentă se folosește la fel, ca un lac de unghii obişnuit, este potrivită atât pentru unghiile artificiale, cât și pentru cele naturale și vă puteți descurca cu ușurință cu ele din confortul casei voastre, aveţi nevoie doar de un set simplu pentru începători.

Galben

Galbenul poate părea oarecum mai controversat, din fericire însă aici nu este vorba despre unghiile galbene inestetice. Galbenul pastel în combinație cu culoarea albă vor da unghiilor un aspect delicat și ne vor aminti de primele flori de primăvară, iar combinat cu culoarea neagră oferă un aspect energizant unghiei, care va lumina chiar și dimineţile înnorate de toamnă.

Portocaliu

Pentru lunile de vară, care vor veni în curând, această culoare este perfectă! Sigur în timpul verii vă bucuraţi de cocktail-uri excelente și fructe gustoase, așa că de ce să nu vă faceţi manichiura la fel de dulce și răcoritoare? Aici se potriveşte perfect tehnica ombre, unde puteți trece de la portocaliu la un roșu mai intens sau invers la nuanţe de alb. Îndrăzniţi să vă schimbaţi unghiile într-o portocală suculentă! Dar aveți grijă să nu mușcați din ea!

Cele mai citite articole

Violet

Rozul nu vă mai interesează, iar negrul este prea mult pentru voi? Experimentați un violet închis! Nu numai, că această culoare este magnifică și elegantă, dar arată grozav, cu orice decoraţiuni. Sclipici pulbere, pigment de lustruire sau un look mat catifelat? Totul este permis!

Maro

Maro și bej domină în principal în timpul iernii, iar la spectacolele de modă, aceste culori au fost prezente din abundenţă! Nu e de mirare, deoarece aceste culori folosite în modă au rolul să ne încălzească cel puțin optic în lunile reci, deoarece ne amintesc de cafeaua parfumată sau un ceai cald. Dacă vă este rece, știți ce nuanțe să alegeți. În combinație, cu auriu sau pietricele decorative, unghiile voastre vor obţine o notă de lux!

Gri

Griul este întotdeauna plictisitor? Nici vorbă! Culoarea gri deschis induce o atmosferă de liniște și este de asemenea un simbol al înțelepciunii și al compromisului. Păstrați-l ca un as în mânecă pentru iarnă, mai ales că prin folosirea tehnicii de unghii tricotate va arăta foarte bine, atunci când unghiile vă vor aminti de un fular tricotat moale și călduros. Se potriveşte perfect în zilele reci!

Nu este un păcat să rămâneţi la o singură culoare atunci când puteți experimenta atât de multe combinații și tehnici? Știți deja, cu ce culoare să începeți?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/advertorial/p-spuneti-adio-plictiselii-ce-nuante-netraditionale-de-manichiura-sunt-acum-la-moda-654197/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si