Prima pagină » Evidențiază-ți latura romantică a personalității tale cu bijuterii din aur roz

Evidențiază-ți latura romantică a personalității tale cu bijuterii din aur roz

Autor: admin
0 comentarii

Bijuteriile din aur roz oferă acel touch de feminitate și rafinament discret ținutelor, această nuanță de aur fiind considerată o dovadă a autenticității și a eleganței. Regăsit mai rar pe piața bijuteriilor, aurul roz a început să devină tot mai popular, prin prisma calităților sale incontestabile.

Aurul roz se obține prin adăugarea aliajului de argint și de cupru la aurul galben pur. În timp ce compoziția aurului galben rămâne complet neschimbată, concentrația de argint sau de cupru poate să varieze, în funcție de preferințele producătorilor. De reținut este faptul că acele nuanțe calde ale aurului roz sunt obținute prin adăugarea cuprului la aurul galben pur.

Pentru obținerea unei nuanțe plăcute de roz este esențial să se folosească o concentrație ridicată de cupru. Cu cât compoziția de cupru este mai mare, cu atât nuanța de roz este mai puternică și devine ușor roșiatică.

Cum poate fi menținută strălucirea și frumusețea aceste bijuterii din aur roz?

Depozitarea în medii uscate

După ce bijuteriile din aur roz au fost purtate, se recomandă a fi păstrate în spații uscate și adecvate, astfel încât să fie menținute într-o formă perfectă și să nu existe riscul de a se deteriora. Cu toate acestea, datorită faptului că aurul este un metal prețios, există șanse mici să se deterioreze, mai ales dacă este depozitat în medii cât mai optime.

Ferirea de umezeală

Umezeala este unul dintre factorii distructivi ai oricărei bijuterii, indiferent de metalul din care este realizată și indiferent de nivelul său de puritate. Experții recomandă ca toate bijuteriile să fie protejate de apă, mai precis să nu fie purtate pe plajă la mare sau la piscină. De asemenea, se recomandă ca aceste bijuterii să nu fie purtate în timpul activităților de gătit.

Protejarea de soluțiile chimice dăunătoare

Cele mai citite articole

Soluțiile chimice care se află, de exemplu, în produsele de curățare sunt foarte puternice și ar putea deteriora bijuteriile. Din păcate, se utilizează substanțe concentrate și în cadrul parfumurilor. Astfel, se recomandă ca parfumul să nu fie pulverizat direct pe bijuterii, menținând astfel strălucirea și frumusețea lor un timp îndelungat.

Sunt bijuteriile din aur roz o variantă durabilă?

În esență, aurul pur este un metal moale și fragil. Din fericire, atunci când se amestecă împreună cu aliajul, în cazul de față fiind cuprul, aurul devine puternic și rezistent. Astfel, pe lângă faptul că este o variantă plăcută din punct de vedere estetic, aurul roz este recunoscut și pentru durabilitatea sa.  

Datorită faptului că aurul roz este realizat din asocierea standard de aur și cupru, prețul său poate fi mult mai accesibil, comparativ cu achiziția unor bijuterii cu o concentrație mult mai pură a aurului.

Persoanele care sunt convinse de calitățile aurului roz, își pot îndrepta atenția către un magazin de bijuterii din aur, unde pot regăsi o gamă variată de coliere, inele, cercei și alte bijuterii din aur roz.

Concluzii

Aurul roz este cunoscut ca cel mai romantic și rafinat metal prețios, fiind o variantă perfectă pentru orice doamnă, indiferent de stilul vestimentar pe care îl abordează. Totodată, pentru domnișoarele romantice și misterioase, bijuteriile din aur roz conferă acel plus de farmec și grație identității sale personale.

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si