Prima pagină » Femeie de succes și mamă full-time: la Kaufland ai loc să fii părinte

Femeie de succes și mamă full-time: la Kaufland ai loc să fii părinte

Autor: admin
0 comentarii

Femeie de succes și mamă full-time: la Kaufland ai loc să fii părinte

Primești încurajări din toate părțile când spui că vei fi sau că ești mamă. Ți-e poate frică, deși e greu să mărturisești cu voce tare, că maternitatea înseamnă uneori să te pui pe locul 2. Și nu e doar o teamă irațională. Uneori poate fi o provocare să găsești metode eficiente prin care să împaci toate palierele vieții tale.

Kaufland România e printre angajatorii care înțeleg că ai dreptul să fii mamă și femeie de succes. Dar și că să le faci pe amândouă cu succes poate fi o adevărată probă de rezistență. De aceea, Kaufland a inaugurat camera „Kuniboo”, dedicată pentru copiii angajaților companiei. Camera este amenajată într-unul din sediile centrale Kaufland, este dotată cu jocuri distractive, cărți și creioane de colorat, oferă o selecție literară potrivită micuților și pune la dispoziție un calculator cu conexiune la internet. Copilul tău are nevoie ca tu să fii împlinită. Kaufland te încurajează să îți acorzi libertatea de care ai nevoie ca viața ta să arate așa cum îți dorești.

Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director în cadrul Kaufland, vede succesul camerei „Kuniboo” ca pe o dovadă a faptului că viața profesională și cea personală nu se exclud: „Investim mult pentru a oferi locuri de muncă atractive și ne bucurăm că în ultimul an am reușit să creștem pachetul de beneficii destinate angajaților noștri. Ne dorim să răspundem la cât mai multe dintre nevoile colegilor din echipă. Fie că e vorba de ambiția de autodepășire, sau ceva foarte concret cum ar fi sănătatea și confortul fizic. De la tinerii pe care îi formăm în programele noastre de mentorat până la părinți, care au alte nevoi, vrem ca la Kaufland fiecare să aibă loc să fie fericit. Zâmbetele largi ale copiilor care își însoțesc părinții la serviciu îmi dau încredere că suntem pe drumul cel bun.”

Cele mai citite articole

Kaufland înțelege că momentele diferite ale vieții vin cu trebuințe diferite. De aceea, compania le asigură angajaților săi un pachet complex de beneficii care include programe dezvoltate pentru a le susţine creşterea profesională sau personală. Oamenii din spatele unei companii sunt cei care îi susțin creșterea, iar Kaufland răsplătește dedicarea și loialitatea prin oportunitățile pe care le creează pentru aceștia: de la traininguri online sau la locul de muncă, până la beneficii de „wellness”, menite să îi susţină în menţinerea unei stări bune de sănătate fizică şi emoţională (precum asigurarea voluntară de sănătate, cursuri de meditaţie şi yoga, concediul sabatic, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriţie).

Pentru părinții ai căror copii urmează să înceapă în toamnă grădinița sau ciclul primar de învățământ, Kaufland a pregătit câte un ghiozdan complet echipat cu rechizite și instrumente care să îi încurajeze pe micuți să își exploreze creativitatea. Cu angajatorul potrivit alături, sigur va fi mai simplu să găsești timp să te bucuri că ești mamă.

Material sponsorizat de Kaufland.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/stiri-si-recomandari/femeie-de-succes-si-mama-full-time-la-kaufland-ai-loc-sa-fii-parinte-671960/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!