Prima pagină » ERIK FRANK, dintr-un sat de 200 de locuitori, la #1 pe Radio in Romania

ERIK FRANK, dintr-un sat de 200 de locuitori, la #1 pe Radio in Romania

Autor: admin
0 comentarii

Frank Erik Tchatchoua, pe numele lui complet, sau ERIK / ERIK FRANK, pe numele lui de artist, s-a nascut in Romania, in satul Bumbuieni. A crescut alaturi de o familie modesta, iar acum, cu muzica lui, cucereste topurile romanesti.

Cu un tata de origine camerunez si mama de origine romanca, Erik si familia lui s-au mutat in Valencia pe cand acesta avea doar 5 ani, Aici ERIK si-a descoperit pasiunea pentru chitara si a invatat limba spaniola. La 13 ani s-a mutat, tot impreuna cu ai lui, in Franta, devenind un vorbitor fluent al limbii, pentru ca apoi sa se intoarca in Romania si sa fie descoperit datorita coverurilor pe care le publica pe internet alaturi de surorile lui.

Intoarcerea in tara nu a fost usoara, fiind nevoit sa traiasca intr-o biserica si sa munceasca cu ziua’ pentru a-si permite minimul necesar.

Totul s-a schimbat cand Jorge l-a descoperit pe ERIK, cei doi incepand la foarte scurt timp sa compuna muzica impreuna. Talentul innascut pentru muzica si dedicarea fata de scopul sau l-au facut sa lucreze cu artisti precum INNA, Antonia, Alex Velea, Nicole Cherry, Mandinga, Xonia, Karmen, Theo Rose si multi altii.

In 2017, Erik a inceput sa colaboreze cu INNA, alaturi de care a compus si a interpretat super hitul Ruleta”; a ajuns a doua cea mai vizionata piesa a Innei din istorie, cu peste 225 milioane de accesari pe Youtube. Versurile in spaniola din piesa sunt compuse de Erik.

Cele mai citite articole

2019 a adus o alta colaborare cu un nume mare din industrie, de data aceasta fiind vorba despre Antonia. Piesa Matame’, lansata alaturi de ERIK, avea sa ajunga in scurt timp pe locul 1 in topurile radio si TV.

Foto: Irina Tudor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/erik-frank-dintr-un-sat-de-200-de-locuitori-la-1-pe-radio-romania-669099/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si