Prima pagină » Ghid de utilizare si de intretinere a tablei magnetice

Ghid de utilizare si de intretinere a tablei magnetice

Autor: admin
0 comentarii

Un obiect foarte folositor si versatil, care nu trebuie sa lipseasca din niciun birou si din nicio sala de conferinte este tabla magnetica AbsolutOffice.ro. Aceasta tabla poate fi folosita atat in scop de divertisment si in scop educativ, cat si in scop profesional.

Cu alte cuvinte, tabla magnetica nu trebuie sa lipseasca din birou, din sala de curs si, de multe ori, nici chiar de acasa, mai ales daca sunt copii.

Cand este necesara tabla magnetica?

Tabla magnetica inlocuieste cu succes tabla clasica, neagra, pe care se scrie cu creta, din sala de clasa. Varianta de tabla magnetica este mai usor de intretinut, informatiile sunt prezentate mai clar, iar suprafata se murdareste greu si se curata usor. Cu o tabla magnetica buna, elevii sunt mult mai atenti la ore.

Pe langa salile de curs din scoli si licee, tabla magnetica nu trebuie sa lipseasca nici din salile de curs de la facultate. Aceasta este usor de montat, capteaza atentia studentilor, iar profesorii pot prezenta clar graficele, calculele si alte notiuni necesare.

In sedintele de la birou, tabla magnetica dotata cu un suport pe roti se va dovedi foarte utila pentru modul de derulare al sedintei. In plus, la intalnirile business, oamenii pot fi mult mai convingatori si isi pot expune ideile intr-un mod adecvat si usor de inteles.

La restaurante, tablele magnetice sunt folosite pentru a afisa meniurile zilnice si alte promotii, aceasta fiind o modalitate practica si originala, foarte apreciata de clienti.

Cele mai citite articole

Nu in ultimul rand, tabla magnetica poate fi folosita si acasa, mai ales in familiile cu mai multi copii, care, la varste fragede, cauta locuri in care sa isi exprime creativitatea si, mai mari fiind, cauta locuri unde sa isi exprime ideile.

Fie ca deseneaza, fie ca scriu, tabla magnetica este un ajutor de nadejde la cursuri, fiind un obiect foarte important, care nu lipseste din salile de curs si din cladirile de birou.

In plus, tabla magnetica poate fi folosita si pentru a nota unele idei si remindere pentru angajati, cursanti sau chiar pentru membrii familiei, fiind un fel de „post-it” urias sau un e-mail care nu poate fi ocolit.

Cum se intretine tabla magnetica in mod corect

O tabla magnetica achizitionata din magazinul online Absolut Office este conceputa pentru a rezista cel putin cativa ani, unele avand chiar si o garantie de pana la sapte ani.

Pentru ca tabla magnetica sa „supravietuiasca” atat de mult, este necesar sa fie intretinuta in mod corespunzator. Cum pot utilizatorii sa se bucure cat mai mult timp de tabla magnetica achizitionata?

In primul rand, trebuie sa evite folosirea tablei magnetice in condiii de umiditate si variatii de temperatura. In plus, acestia nu trebuie sa foloseasca alte substante decat pe cele special create pentru a curata tabla magnetica. Exista riscul ca tabla sa se matuiasca si sa se deterioreze, de aceea este de preferat ca oamenii sa opteze pentru bureti speciali si un spray, precum si pentru markerele special concepute pentru tabla magnetica.

Acest dispozitiv nu reactioneaza bine la impacturi si socuri puternice, la contactul cu obiecte contondente si la zgarieturi. Daca utilizatorii tin cont de aceste sfaturi simple de intretinere a tablei magnetice, se pot bucura de ea foarte multi ani!

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!