Prima pagină » (P) Vrei un telefon ieftin? Încearcă Samsung M10, M20 sau M30!

(P) Vrei un telefon ieftin? Încearcă Samsung M10, M20 sau M30!

Autor: admin
0 comentarii

(P) Vrei un telefon ieftin? Încearcă Samsung M10, M20 sau M30!

Ești în căutarea unui telefon nou, dar bugetul tău este restrâns? Telefoanele ieftine fac multe compromisuri în ceea ce privește performanța, dar asta nu înseamnă că nu vei găsi un telefon care să ofere un raport preț/calitate excelent. În această categorie, Samsung oferă câteva dispozitive ce în mod sigur vor atrage atenția. Avem pentru tine trei modele: Samsung M10, Samsung M20 și Samsung M30. Hai să vedem ce oferă fiecare dintre ele!

Samsung Galaxy M10 este cel mai ieftin dintre cele trei, acesta putând fi găsit la un preț de aproximativ 700 lei. Ce specificații tehnice oferă în această sumă? Designul este unul premium. În nici un caz nu arată ca un telefon de 700 lei. Display-ul este unul mare, de 6.2 inch, ceea ce îl face perfect pentru a viziona conținut media. Bateria este una de 3400 mAh. Nu este cea mai mare baterie, dar în mod sigur este una decentă. Pe spate se regăsesc două camere foto, una de 13MP și una de 5MP.  Cea de 5MP este o cameră de tip ultrawide ce se regăsește în general pe modelele mult mai scumpe. Camera frontală are 5MP. În funcție de modelul ales, se poate opta pentru o versiune cu 16GB spațiu de stocare și 2GB RAM, sau pentru versiunea cu 32GB spațiu de stocare și 3GB RAM. Cum telefonul are și slot pentru card de memorie de până la 512GB, sunt slabe șanse să nu mai aveți loc pentru poze și filmulețe în telefon. Deci, dacă doriți un telefon nou până în 700 lei, acesta este perfect. Nu uitați să achiziționați și o husă Samsung M10! Este important să vă protejați noua achiziție.

Samsung Galaxy M20 poate fi găsit la prețuri ce pornesc de la 900 lei. La fel ca și M10, designul este unul atrăgător. Pentru două sute lei în plus, M20 vine cu un display de 6.3 inch. Și bateria primește un upgrade semnificativ, aceasta având nu mai puțin de 5000 mAh. La un utilizator obișnuit, aceasta ar trebui să țină telefonul fără încărcare, chiar și două zile, ceea ce nu prea se întâmplă nici la telefoanele de top. La fel ca și la M10, vine cu două camere principale, una de 13MP și una de 5MP ultrawide, în timp ce camera frontală este una de calitate mai ridicată, de 8MP. Acest telefon este dotat și cu senzor de amprentă și beneficiază și de încărcare rapidă. La fel ca la orice telefon nou, este bine să îl protejați cu o husă Samsung M20, aceasta ferindu-l de zgârieturi și mai ales, în caz că îl scăpați, nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să-l bagați în service, sau chiar să renunțați la el din cauza stricăciunilor.

Cele mai citite articole

Samsung Galaxy M30 este cel mai performant din această serie, dar și cel mai scump, având un preț de pornire de aproximativ 1400 lei. Acesta vine cu superbul display Amoled (spre deosebire de celelalte două modele ce au display TFT) cu o diagonală  de 6.4 inch. Vă veți bucura de culorile vibrante ale acestui telefon când veți urmări conținut video. Pe lângă display-ul de top, M30 aduce în prim plan și camerele foto. Pe partea din spate vor fi trei camere, una 13MP, una de 5MP ultrawide și una de 5MP ce este utilizată pe post de senzor de profunzime. Camera selfie are 16MP și ce vă putem spune este că nu veți fi dezamăgiți de capabilitățile foto ale acestui telefon. Evident, Samsung Galaxy M30 este dotat și cu senzor de amprentă, iar bateria este de 5000 mAh ce are și funcție de încărcare rapidă. Puteți alege și o husă Samsung M30 ce nu numai că va proteja telefonul, dar îl va diferenția de celelalte telefoane.

Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, aceste telefoane sunt printre cele mai bune în zona lor de preț. Dacă ar fi să facem o recomandare, am spune să vă îndreptați atenția către modelul M30 și spunem asta datorită display-ului Amoled.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/stiri-si-recomandari/p-vrei-un-telefon-ieftin-incearca-samsung-m10-m20-sau-m30-660181/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si