Prima pagină » „Gossip Girl”, serialul care a cunoscut un succes internațional, ar putea avea parte de un reboot

„Gossip Girl”, serialul care a cunoscut un succes internațional, ar putea avea parte de un reboot

Autor: admin
0 comentarii

„Gossip Girl”, serialul care a cunoscut un succes internațional, ar putea avea parte de un reboot

Se pare că fanii „Gossip Girl” au motive de bucurie, deoarece serialul de succes ar putea avea parte de un reboot.

Joi, în cadrul turneului de presă TV Critics’ Association, Mark Pedowitz, președintele CW (postul de televiziune unde a apărut prima dată serialul) a spus reporterilor prezenți că „are loc o discuție”, când vine vorba despre un reboot al serialului „Gossip Girl”. „Nu știu însă dacă suntem acolo acum”, explicând că momentan nu este nimic sigur.

Mark Pedowitz a continuat: „Nu știu cum va fi”, însă i-a asigurat pe cei prezenți că producătorii și scenariștii Josh Schwartz și Stephanie Savage
vor face parte din proiect, „deoarece nu vreau să fac nimic fără ei”.

Așa cum probabil știi, „Gossip Girl” s-a încheiat în 2012, iar în 2016, cei doi producători au declarat în cadrul ATX TV Festival că nu se gândiseră la posibilitatea unui reboot, având în vedere cât de mult s-a schimbat totul în ultimii ani.

Cele mai citite articole

„Nu am explorat aceste conversații. Poate, nu stiu. Nu ne-am gândit la asta”, a spus Schwartz atunci, menționând că internetul s-a schimbat, așadar acum „Gossip Girl” ar însemna, de ce nu, viața unor influencers. „Lumea a devenit Gossip Girl acum… Acum toată lumea este Gossip Girl literalmente.”

Deși Blake Lively și Leighton Meester au fost perfecte în rolurile lor, abia așteptăm să vedem un posibil reboot al serialului. Până atunci, dacă îți este dor de Penn Badgley (Dan Humphrey), îl poți urmări în producția Netlix „You”, iar pe Blake o mai poți vedea în cel mai recent film al său, „A simple favor”, dacă nu l-ai vizionat deja.

Citește și:
Gossip Girl Fashion: momentele iconice din celebrul serial

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/gossip-girl-serialul-care-cunoscut-un-succes-international-ar-putea-avea-parte-de-un-reboot-645203/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!