Prima pagină » Greșeli de evitat când ieși din izolare și folosești o aplicație de dating. Sigur le-ai făcut și tu

Greșeli de evitat când ieși din izolare și folosești o aplicație de dating. Sigur le-ai făcut și tu

Autor: admin
0 comentarii

Greșeli de evitat când ieși din izolare și folosești o aplicație de dating. Sigur le-ai făcut și tu

În timpul situației de urgență multe persoane singure au folosit o aplicație de dating. Nevoia de conexiune și-a făcut apariția, poate din plictiseală, ori poate s-a dorit netezit drumul către sex. Nu judecăm. Sau singură în casă, săptămâni întregi, ai înțeles cât de mult contează să ai pe cineva alături, la bine și la greu. Iar greu am avut din plin și vom mai avea, dacă stăm să ne gândim la iureșul economic ce va urma. Așadar, în situația în care chiar cauți un început de relație, e necesar să schimbi puțin abordarea.

Evită sexul online

Discuțiile să se concentreze pe partea de cunoaștere a valorilor celuilalt, hobby-urilor, ce îi oferă bucurie, ce planuri de viitor are. Își dorește o relație sau doar ceva pasager, fără implicații emoționale? Când o virați în sexting, relaționarea poate fi încadrată doar la așternut și când vă întâlniți probabilitatea să ajungeți direct în pat e foarte mare. Sigur, nu există reguli și rețete. Sunt relații de lungă durată care au pornit cu sex de la prima întâlnire, ori după sex la a cincea întâlnire partenerul a dispărut fără urmă. Ce poți face este să pui bazele unei conexiuni și intimități emoționale, pe care să o construiești treptat, prin comunicare. Nu să pui bazele și să dezvolți o interacțiune preponderent sexuală.

Alege persoane care își doresc același lucru ca și tine

Tu vrei relație, el îți spune că nu e pregătit pentru așa ceva. Ori chiar din descriere stipulează cât se poate de clar că el caută o prietenie cu beneficii… Nu pierde timpul! Investește-ți energia și timpul liber în comunicarea cu o persoană care e pe aceeași pagină cu tine. Nu ai de unde să știi dacă sunteți compatibili sau se va lega o relație. Dar cel puțin aveți același punct de pornire. Dacă afirmă că nu dorește implicare emoțională, crede-l și fă cale întoarsă.

Să locuiți în același oraș

El e la Baia Mare sau Craiova și tu la București. Cum ar putea să se lege ceva? Ok, doar online, dar nu ăsta e scopul. Chiar dacă îți place cum arată în poze, are o descriere amuzantă sau care îți complimentează neuronii, alege să intri în contact cu bărbați aflați în proximitatea ta, și cu care ulterior te poți întâlni față în față.

Nu îți petrece timpul numai pe aplicația de dating

Cele mai citite articole

Gătești, citești, te uiți la un film, lucrezi, vorbești la telefon cu prietenii. În sfârșit poți ieși din casă? Îți faci un program cu cei dragi. Aplicația de dating nu trebuie să îți monopolizeze timpul și atenția. Este necesar să îți construiești dimensiunea personală a vieții tale, indiferent că ești în cuplu deja sau în căutarea unui partener.

Ieșiți cât mai repede din online

Comunicarea online este comodă, poate avea beneficiile ei, însă sub nicio formă nu se compară cu interacțiunea față în față. Poți vedea mai bine fizic persoana, cum se comportă cu tine, ce maniere are, dacă există acea chimie, care este limbajul său nonverbal. Aplicația de dating este doar poarta de intrare pentru relaționare, nu și terenul exclusiv pe care se desfășoară aceasta.

Citește și:
Cum să vă mențineți relația când sunteți în izolare la domiciliu… fiecare la el acasă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/greseli-de-evitat-cand-iesi-din-izolare-si-folosesti-o-aplicatie-de-dating-sigur-le-ai-facut-si-tu-720066/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si