Prima pagină » Încetează să mai alergi tu după el! Pentru că îți faci rău singură!

Încetează să mai alergi tu după el! Pentru că îți faci rău singură!

Autor: admin
0 comentarii

Încetează să mai alergi tu după el! Pentru că îți faci rău singură!

Nu-i permite să scape prea ușor și să creadă că este în regulă să nu depună nici un efort și totuși relația voastră să se mențină pe linia de plutire datorită eforturilor tale unilaterale!

Așa că nu face asta! Nu-i accepta jocul! Dacă rămâi în continuare cu el, îi transmiți practic că nu-ți cunoști valoarea și că accepți să fii tratată prost. În plus, dacă alergi tu după el, asta îl va transforma într-un leneș, care nu se va mai deranja să-ți trimită mesaje și să facă planuri care să te includă. Nu te va mai „vâna” el pe tine, pentru că tu faci deja asta cu el. Așa că nu ușura lucrurile!

În plus, cu cât vei alerga mai mult după el cu atât vei aduna mai multe resentimente. La început, te vei gândi că ești norocoasă pentru că este prezent în viața ta, dar aceasta nu este decât o etapă care se va sfârși mai repede decât crezi și îl vei urî pentru fiecare mesaj ignorat sau pentru fiecare apel la care nu a răspuns. Îl vei urî pentru fiecare întâlnire pe care o anulează și pentru că are tupeul să se comporte ca și cum nimic nu s-a întâmplat, mai ales după tot ce ai făcut pentru el.

Într-o zi îți vei da seama că pur și simplu ai obosit. Că lupta de una singură pentru această relație te-a epuizat emoțional: tot atunci îți vei da seama că această dinamică nu e deloc corectă pentru tine și că, rămânând într-o relație nesănătoasă, ți-ai făcut tu însăți foarte mult rău.

Pentru că, în final, la asta se ajunge: atunci când alergi tu după el, când creezi tu toate oportunitățile pentru întâlniri și interacțiuni în doi, când îi netezești calea și elimini orice asperitate din relație, vei sfârși cu inima frântă. Te vei întreba constant de ce ești singura care depune efort pentru ca totul să iasă bine, mereu, iar el nu ține minte nici măcar ziua ta de naștere.

Cele mai citite articole

Alergând după el, îi transmiți subtil că te poate respinge și refuza oricând, că poate dispărea când are chef și este convenabil pentru el, dar și că se poate întoarce ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Pentru că știe că te va găsi tot acolo, mereu disponibilă și dispusă să-l primești înapoi. În schimb, tu te întrebi mereu dacă nu cumva ești aia părăsită sau dacă n-are de gând să te părăsească pentru altcineva, într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Așa că nu mai face asta! Și, mai ales, nu te (mai) minți că faci asta în numele dragostei! Pentru că asta nu este, de fapt, dragoste: este o relație de dependență afectivă, pe care el o explotează în beneficiul propriu și evident în detrimentul tău. Prin urmare, nu mai fi singura care încearcă.

Părăsește această relație toxică și găsește pe cineva care să te iubească și să investească în relație o cantitate de efort egală cu a ta. O iubire autentică și sănătoasă se traduce prin încredere reciprocă, respect, compromis de ambele părți și de dorința de a funcționa împreună ca o echipă.

Citește și:
7 lucruri despre bărbați pe care femeile le uită adeseori

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/inceteaza-sa-mai-alergi-tu-dupa-el-pentru-ca-iti-faci-rau-singura-668384/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si