Prima pagină » INNA lansează “Tu Manera” de pe albumul “YO”, compus integral de artistă

INNA lansează “Tu Manera” de pe albumul “YO”, compus integral de artistă

Autor: admin
0 comentarii

INNA lansează “Tu Manera” de pe albumul “YO”, compus integral de artistă

Piesa a fost compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre cele unsprezece piese de pe album, dar și Gimme Gimme’, Ruleta’, Nirvana’.

Tu Manera’ este o piesă extrem de energică, iar videoclipul filmat de Alexandru Mureșan și regizat de Bogdan Păun de la NGM Creative surprinde o INNA total diferită față de cea cu care fanii s-au obișnuit în clipurile și aparițiile ei: cu un outfit simplu, jucăușă, pusă pe șotii.

M-am distrat foarte mult la filmările videoclipului Tu Manera’! Practic, nu mă simțeam ca la o filmare propriu-zis. Am făcut tot ce mi-a trecut prin cap, fără limite, ca atunci când eram mică’, a spus INNA.

De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling pentru ținute, păr Sorin Stratulat (Beauty District) și make-up Andra Manea (Make-up and Beauty Studio).

Tu Manera’ a fost lansată în premieră pe billboard.com

Tot anul acesta, INNA a lansat Sin Ti’, o piesă sinceră de dragoste, o declarație directă și emoționantă, care are peste 5 milioane de vizualizări.

Anul trecut, INNA a lansat RA’ (cu aproape 9 milioane de vizualizăi) și Iguana’ (peste 12 milioane de vizualizări), două piese cu un sound complet nou față de cel cu care erau obișnuiți fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul YO’.

Cele mai citite articole

INNA va susține două concerte în România: pe 13 martie la Hard Rock Café și pe 15 martie la FORM Space în Cluj

Albumul YO’ va fi lansat primăvara aceasta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Pentru a promova albumul YO’, INNA a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a oferit un premiu la Premio Lo Nuestro. De asemenea, a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și radiouri din Mexico și a dat interviuri pentru publicațiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.

Anul acesta, INNA a cântat pentru prima dată în Australia, la Melbourne și Sidney.

YO’ include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață.

Piesele se numesc RA’, Contigo’, Iguana’, Si, Mama’, Sin Ti’, Locura’, Fuego’, Tu Manera’, La Vida’, Gitana’, Te Vas’. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alex Mureșan – DoP), producție video Loops Production.

INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 4.9 milioane de abonați pe YouTube, peste 3.9 miliarde de vizualizări pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.5 milioane de fani pe Instagram

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/inna-lanseaza-tu-manera-de-pe-albumul-yo-compus-integral-de-artista-651905/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si