Prima pagină » (P) Un cadou cu miresme fine, experiența olfactivă completă din Obsentum

(P) Un cadou cu miresme fine, experiența olfactivă completă din Obsentum

Autor: admin
0 comentarii
(P) Un cadou cu miresme fine, experiența olfactivă completă din Obsentum

În martie, echipa Obsentum a avut misiunea să creeze cadoul perfect pentru „cea mai bună și cea mai cool tipă, pasionată de parfumuri”, un cadou ce marca o prietenie îndelungată și o zi de naștere specială. A reieșit o experiență personalizată cu parfumuri ultra-prețioase, care a fost achiziționată și oferită în dar!

Cele două protagoniste ale poveștii noaste s-au bucurat de o experiență senzorială unică în camera VIP din magazinul Obsentum, Băneasa Shopping City: un tur ghidat (de un beauty adviser expert) în lumea parfumurilor rare, o incursiune în universul creativ al poveștilor din spatele licorilor prețioase pe care le găzduiește renumita parfumerie de nișă. Începând de la arome inspirate de constelații, povești de iubire pline de pasiune, lupte aprige între gladiatori, destinații unice de trecut pe lista de călătorii și viziuni alegorice despre sfârșitul lumii, parfumeria artistică duce creația pe noi culmi. Este o formă de artă complexă. Recrează olfactiv o hartă a trăirilor și emoțiilor prin molecule, cu care cumpărătorul ajunge să se identifice.

Cele două protagoniste au avut parte de o „degustare” senzorială, în care parfumurile au fost testate, deslușite, analizate și desfăcute ingredient cu ingredient. Printre moleculele de kiwi, tabac și cafea se țese modul în care acestea sunt combinate în note de vârf, mijloc și bază pentru a crea produsul final. Poate fi extrem de dificil să identifici acea esență cu care rezonezi dintre sute de parfumuri de lux. Beauty adviserul le-a prezentat protagonistelor noastre câteva tips and tricks valoroase despre cum să îți alegi parfumul potrivit, despre cum se poartă și ce trebuie să evităm atunci când suntem în căutarea unui parfum de calitate, despre layering cu uleiuri parfumate și despre cum poți fi artist atunci când vine vorba de combinațiile parfumate pe care le poți face. Nu a fost uitată și o mică escapadă în zona de arome pentru casă, unde au descoperit lumânări parfumate din ceară organică, creații unice precum cele ale Tizianei Terenzi, unde fitilul tradițional din bumbac este înlocuit cu unul din lemn de santal pentru a recrea sunetul focului în șemineu, și esențe unice, combinate cu măiestrie.

Cele mai citite articole

„Este o experiență unică, ceva interesant, ceva nou”, ne-au mărturisit cele două bune prietene la finalul orelor petrecute în camera VIP din Obsentum, cu un zâmbet larg pe chip.

În schimbul acestui cadou, clienta a făcut o donație pentru Fundația Ringier, care încearcă să transforme poveștile triste în unele fericite, ajutând copiii grav bolnavi. Oricine poate ajuta organizând un mini eveniment caritabil, făcând o donație (online sau prin transfer) dacă este impresionat de unul dintre cazurile de pe ajutacopiii.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/beauty-news/p-un-cadou-cu-miresme-fine-experienta-olfactiva-completa-din-obsentum-651935/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!