Prima pagină » Iubire sau pasiune? Iată care sunt cele 8 diferențe dintre cele două

Iubire sau pasiune? Iată care sunt cele 8 diferențe dintre cele două

Autor: admin
0 comentarii

Iubire sau pasiune? Iată care sunt cele 8 diferențe dintre cele două

Și totodată, poți confunda foarte ușor sentimentele pe care le ai, ajungând să crezi că ceea ce simți e iubire, când de fapt este pasiune.
Cel mai important aspect într-o relație este încrederea. Chiar și dacă între voi există doar o atracție, fie ea și fizică, trebuie să fii sinceră cu tine și să recunoști asta. Iar dacă stai să te gândești, și atracția fizică are farmecul ei!

Diferența majoră dintre iubire și pasiune o reprezintă intensitatea , implicit conexiunea pe care o ai cu partenerul tău. Îți dorești extrem de mult să fii lângă el, fără să aștepți ceva la schimb din partea lui. Ești acolo pentru că simți să fii acolo.Pe de altă parte, pasiunea este pe moment și se axează mult mai mult pe modul în care reușești să fii pe placul partenerului la un moment dat.

Și totuși, dacă ai un conflict interior în legătură cu ceea ce simți, iată care sunt diferențele dintre iubire și pasiune:

Este cu adevărat iubire dacă:

1. Nu contează felul în care te trezești dimineața lângă el și nici nu îți este frică de faptul că nu te-ar mai considera la fel de atrăgătoare. În acest caz, personalitatea este cea care face diferența și care te face seducătoare în fața partenerului.

2. Ești conștientă de faptul că partenerul tău are și zile mai proaste, însă tu ești acolo pentru a reuși să-l faci să treacă peste, fie că te folosești doar de șarmul personal. Îți dorești să-i fie bine mereu partenerului tău și să nu aibă motive pentru care să se îngrijoreze.

3. Apreciezi la intensitate maximă fiecare clipă pe care o petreceți împreună și contează ca nimeni și nimic să vă deranjeze în tot acest timp. Din acest motiv, ești interesată direct să-i cunoști familia și să aflii cât mai multe amănunte despre trecutul său.

Cele mai citite articole

4. Te simți confortabilă să vorbești despre absolut orice cu partenerul tău, fie că este vorba de sentimentele pe care le ai sau ceea ce îți dorești să faci pe viitor. Ești sinceră cu el deoarece ai încredere în ceea ce simți.

Este cu adevărat pasiune dacă:

1. Ești mereu preocupată de felul în care arăți, mai ales înainte de a te vedea cu el. Stai ore întregi să te aranjezi și vrei să știi mereu care va fi următoarea dată când vă vedeți pentru a reuși să te pregătești așa cum îți dorești. În acest caz, spontaneitatea nu-și are locul!

2. Îți vezi partenerul așa cum îți dorești, adică perfect. Ignori orice lucru negativ pe care îl auzi despre el și te concentrezi doar pe modul în care reușești să îi faci pe plac.

3. Atunci când sunteți împreună contează doar să vă simțiți bine unul alături de celălalt. Nu te limitezi să îl complimentezi atunci când simți nevoia și să îi apreciezi felul în care arată.

4. Impresia pe care o ai tu despre relația dintre voi doi este diferită față de cum este în realitate. Începi să intrii în panică de fiecare dată când îi spui ceea ce simți din teama că el nu ar simți la fel. Nu ești singură de faptul că sentimentele tale ar fi cu adevărat reale.

Citește și:
7 reguli secrete de atracție, dovedite științific

Text: Iulia Brăslașu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/iubire-sau-pasiune-iata-care-sunt-cele-8-diferente-dintre-cele-doua-667766/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si