Prima pagină » Există 5 tipuri de dragoste, dar doar una pentru care merită să lupți

Există 5 tipuri de dragoste, dar doar una pentru care merită să lupți

Autor: admin
0 comentarii

Există 5 tipuri de dragoste, dar doar una pentru care merită să lupți

O relație stabilă înseamnă dedicare și o simetrie și înțelegere perfectă. Această iubire există, și se poate realiza cu persoana potrivită, meritând să lupți pentru ea.

Există însă mai multe tipuri de dragoste, însă nu toate sunt benefice.

Iubirea dură

O iubire strictă ce te va ține nemișcată pe scaun. Un tip de dragoste controlat în care ordinea și responsabilitatea sunt la ordinea zilei. Este posibil ca partenerul tău să te domine și să-ți spună cum ar trebui să te comporți și cum ar trebui să fii. Uneori chiar și durerea fizică poate fi implicată, însă nu este nimeni care crede că așa ar trebui să fie o relație. S-ar putea să fii întrebată în repetate rânduri „Unde mergi? Cu cine? Când ajungi acasă?”

Dragostea neîmpărtășită

O dragoste pătată, afectată, frântă. Poate fi din cauza distanței sau a sorții pentru care o astfel de iubire nu mai funcționează oricât de mult te strădui. Chiar dacă ești ferm convinsă că ar trebui să dăinuie pentru totdeauna, vei realiza într-un final că nu este posibil. Întrebările pe care cuplurile le pun într-o astfel de situație sunt: „De ce nu putem fi împreună? Ce ni s-a întâmplat?”.

Dragostea interzisă

Cele mai citite articole

O iubire ce nu poate și nu va avea loc din cauza universului și a persoanelor din jur. O poveste tragică de iubire în stilul Romeo și Julieta. Ai face orice, fără să eziți, pentru persoana iubită doar pentru a fi împreună. Te vei găsi pierdută întrebându-te: „Sunt speriată, dar tu? De ce nu putem fi doar două persoane care se iubesc?”

O iubire imposibilă

O dragoste imposibilă pentru că cealaltă personă nu te iubește în același fel. Nu putem alege pe cine iubim și nu îi putem forța să ne iubească. Poate fi și cazul de friendzone în care o prietenie primează în detrimentul unei iubiri ce nu este reciprocă: „Sunt chiar așa de greu de iubit? De ce nu mă poți iubi?”

Iubire adevărată

Uneori poți fi șocată de o iubire sinceră. O dragoste care nu te așteptai să se întâmple, dar care nu te poate plictisi și pentru care te dedici cu toată ființa ta. Acestă iubire nu este definită de perfecțiune ci de mici defecte ce fac ca totul să fie un vis. Din nefericire, nu sunt foarte multe persoane care experimenteză o astfel de iubire. Trăiește clipa și nu îți pune prea multe întrebări.

Citește și:
Dacă bărbatul de care îți place are una dintre aceste 5 trăsături de caracter, relația este sortită eșecului!

Text: Smaranda Olariu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/exista-5-tipuri-de-dragoste-dar-doar-una-pentru-care-merita-sa-lupti-603831/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si