Prima pagină » 8 semne că te place, însă doar ca… prietenă

8 semne că te place, însă doar ca… prietenă

Autor: admin
0 comentarii

8 semne că te place, însă doar ca… prietenă

Petreceți mai mult timp împreună, îl simpatizezi și ți-ai dori să fie mai mult între voi, însă s-ar putea ca el să nu simtă același lucru și să te placă doar ca prietenă, un lucru pe care probabil ți-ai dori să îl afli destul de repede, nu?

Dacă vrei să afli mai multe despre sentimentele lui, analizează-i comportamentul atunci când sunteți împreună. Iată câteva lucruri la care trebuie să fii atentă.

1. Rar îți trimite mesaj primul

Tu ești cea care îl caută mereu, iar el pur și simplu îți răspunde. Râdeți împreună și puteți vorbi ore întregi la telefon, însă nu el este cel care sună primul, fără să aibă un motiv.

2. Nu flirtează cu tine în public

Poate aveți tot felul de gesturi de afecțiune când sunteți doar voi, însă alături de alte persoane nu există nici cel mai mic semn de flirt. Ba mai mult, este posibil ca atunci când ești cu o prietenă să flirteze cu ea.

3. Vorbește cu tine despre alte femei

Dacă el vorbește cu tine despre alte femei pe care le cucerește sau pe care și-ar dori să le cunoască mai bine, atunci sigur nu este interesat să aibă mai mult de o relație de prietenie cu tine.

4. Va veni la tine acasă

Este posibil să treacă pe la tine seara, însă probabil va dori doar să împrumute ceva sau să stați de vorbă ca între prieteni. Veți avea cele mai amuzante subiecte de discuție, însă asta este tot.

5. Se uită mai mult la telefon decât la tine

Cele mai citite articole

Dacă ieșiți împreună la cină și el petrece mai mult timp pe telefon, chiar și pentru a-ți arăta diferite clipuri video amuzante, atunci șansele să fie interesat de tine sunt destul de mici. Te privește pur și simplu ca pe o prietenă cu care poate vorbi orice.

6. Nu face niciodată planuri în avans

Dacă se întâmplă să fiți amândoi disponibili într-o zi, este perfect, însă nu-și va rezerva o zi specială doar pentru a te întâlni pe tine. Pur și simplu nu este atât de nerăbdător să te vadă.

7. Ieșiți rar doar voi doi

Se întâmplă să fiți și doar voi doi, însă de cele mai multe ori doar pentru că restul n-au putut ajunge. De cele mai multe ori ajungi să petreci serile alături de el și de prietenii lui.

8. Se bucură pentru tine

Se bucură pentru tine… atunci când întâlnești noi bărbați. Practic, el chiar te susține și este entuziasmat când ai o nouă întâlnire.

Citește și:
5 lucruri pe care ar trebui să le știi dacă ești îndrăgostită de un prieten

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/8-semne-ca-te-place-insa-doar-ca-prietena-651731/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si