Prima pagină » VIVA! de ianuarie: povestea unor noi începuturi!

VIVA! de ianuarie: povestea unor noi începuturi!

Autor: admin
0 comentarii

VIVA! de ianuarie: povestea unor noi începuturi!

Când se aștepta mai puțin, Andreea Berecleanu a întâlnit dragostea, în persoana chirurgului plastician Constantin Stan. Deși sunt extrem de discreți când vine vorba de povestea de iubire, cei doi au acceptat să vorbească pentru VIVA! despre relația lor, despre dragostea la maturitate, provocările ce apar după ani de conviețuit și despre carierele lor extrem de solicitante, de care sunt ambii foarte pasionați.

Marea iubire nu se uită niciodată. A fost valabil și în cazul lui Ciprian Marica, care nu a putut sta departe de fenomen după ce s-a retras din fotbal. Fostul atacant a cumpărat FC Farul Constanța și, chiar dacă acum trece printr-o perioadă foarte stresantă, muncește cu pasiune pentru visul său, pe care îl clădește de la zero. Într-una din rarele mărturisiri de acest fel, Ciprian a povestit despre familia lui, mărită acum cu încă un băiețel, dar și despre mama copiilor săi și modul cum reușește – sau cel puțin se străduiește – să împace afacerile cu viața de familie.

La 30 de ani, viața Ilincăi Vandici s-a schimbat radical, chiar în momentul în care renunțase la clasicele așteptări pe care le avem în jurul acestei vârste. Din postura de femeie împlinită acum pe toate planurile, vedeta și-a găsit curajul de a ne povesti cele mai vulnerabile momente din viața ei. Află ce experiențe-limită a avut și cum i-au schimbat acestea percepția despre viață și fericire.

Cele mai citite articole

Nu rata nici povestea celebrei Carolina Herrera, care la 40 de ani a decis să-și urmeze visul de a crea haine, clădind în final un adevărat imperiu al modei, dar nici paginile de shopping, unde vei găsi inspirație pentru un ianuarie classy.

Începând cu 19 decembrie, poți găsi noul număr al revistei VIVA! la toate punctele de difuzare a presei. Răsfoiește revista, descoperă noile subiecte și bucură-te de un cadou pregătit special pentru tine, pe care îl poți cumpăra împreună cu revista pentru numai 13,99 lei: un produs Yves Rocher.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/viva-de-ianuarie-povestea-unor-noi-inceputuri-638897/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si