Prima pagină » Despre încredere în sine în era machiajului excesiv

Despre încredere în sine în era machiajului excesiv

Autor: admin
0 comentarii
Despre încredere în sine în era machiajului excesiv

Nimeni nu este perfect și cu toate ne confruntăm cu mici imperfecțiuni din când în când, ceea ce este total în regulă. Ce surpriză, nu? Trebuie să ajungi să-ți iubești corpul și tenul în orice formă ar fi el, și cu imperfecțiuni, și fără. Dar oare e ușor să ajungi să te iubești pe tine? Ei bine… dacă nu ai ajuns deja singură la această concluzie, află că nu. Tot acest drum lung spre încredere în sine este presărat, din păcate, cu foarte multe frustrări care vin din partea așa ziselor „standarde” impuse de societate.

Și, până la urmă, din cine este formată această societate care impune aceste reguli? Oare sunt anumiți guru ale căror cuvinte sunt literă de lege?

Află că nu toate femeile sunt adeptele unui machiaj foarte puternic, iar unele preferă să-și scoată la iveală frumusețea naturală. „No-makeup makeup” se rezumă la un machiaj natural și care îți permite să îți scoți în evidență trăsăturile, fie că vorbim de ochi, buze sau orice altceva consideri că ar trebui să evidențiezi. Acest tip de machiaj nu necesită foarte multe produse, iar pe lângă asta, este și foarte ușor de realizat. Important este să folosești doar doza de care ai nevoie, pentru ca finalul să fie unul natural. Și totuși, te întrebi dacă trebuie să urmezi o anumită tehnică pentru a realiza acest machiaj? Ei bine, află că acea tehnică se numește încredere în sine. Da, încredere în sine pe care, la un moment dat, din păcate, cele mai multe dintre noi ne-o pierdem.

Dar totuși, ce presupune mai exact acest machiaj natural? Acesta are în centrul său frumusețea naturală, pentru că, da, toate femeile sunt mult mai frumoase naturale. Avantajele acestui tip de machiaj constă în faptul că realizarea lui nu necesită foarte mult timp, dar și faptul că poate fi purtat oriunde și oricând, în orice context.

În mod cert, nici o femeie nu se simte bine atunci când este criticată în mod constant, mai ales pentru aspectul fizic. Critica vine, de multe ori, și din partea bărbaților. Iar atunci, încrederea în sine a femeilor scade considerabil; asta deoarece, fiind criticate de un bărbat, ar putea crede că nu își pot găsi un partener cu adevărat demn de ele. Iar de acolo vine și teama de singurătate, o reală problemă care se află în mintea multor femei.

Încrederea în sine se construiește treptat, acumulând experiențe, fie ele pozitive sau negative, care te fac mult mai puternică decât ești. Femeile au fost dintotdeauna pasionate de machiaj, dar mai ales interesate de orice le face să se simtă bine în pielea lor. Iar de aici rezultă multiplele tipuri de machiaj, fie mai stridente sau mai naturale. Acest „no makeup-makeup” vine în ajutorul tău, cea care citești acum acest articol și care îți dorești mereu să te simți bine, în orice situație, mai ales atunci când încrederea în tine pare să te părăsească în cele mai nepotrivite momente.

Cele mai citite articole

Majoritatea femeilor se simt mult mai încrezătoare atunci când poartă machiaj și nici nu le condamnăm. Fiecare dintre noi este liber să se simtă bine așa cum își dorește. Dar no-makeup-makeup vine în ajutorul acelor femei care nu sunt adeptele unui machiaj excesiv și care doresc să își pună în evidență zonele dorite.

Dar iată care este sfatul meu: nu îți îndrepta atenția către perfecțiune, pentru că, în mod evident, nu o poți atinge. Concentrează-te pe atuurile tale și dezvoltă-le la maximum, astfel încât, în fiecare zi, să fii mulțumită cu tine și de ceea ce ai devenit. Ai încredere în tine!

Text: Iulia Brăslașu

Citește și:
Lady Gaga se simte urâtă, dar cu siguranță știe cum să-și facă o intrare

Foto: Instagram.com/emrata

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/beauty/despre-incredere-sine-era-machiajului-excesiv-619304/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!