Prima pagină » Kendall Jenner jignește industria de modelling și nu-și recunoaște privilegiile

Kendall Jenner jignește industria de modelling și nu-și recunoaște privilegiile

Autor: admin
0 comentarii

Kendall Jenner jignește industria de modelling și nu-și recunoaște privilegiile

Zilele trecute a apărut o fotografie pe Instagram dintr-un editorial pentru revista Love Magazine, cu descrierea: „Încă de la început am fost foarte selectivi în legătură cu ce show-uri să accept,” a spus Jenner. „Nu am fost niciodată una dintre fetele acelea care făceau 30 de show-uri pe sezon sau câte naiba de show-uri fac fetele astea. Mai multă putere lor. Dar am avut un milion de job-uri, nu doar de podium, dar de toate. Toată combinația a fost extrem de obositoare și am început să mă panichez și a trebuit să fac un pas în spate,” spune Jenner în vârstă de 22 de ani, continuând cu faptul că „era la limită să cedeze.”

Kendall Jenner jignește industria de modelling, iar modelele nu tac și nu trec cu vederea.

Textul a fost extras din interviul acordat publicației, iar modele din toată lumea, inclusiv multe care se situează la un nivel înalt în industrie, au spus că Kendall Jenner jignește industria de modelling și pe modele, implicit. Daria Strokous și Leomie Anderson (Victoria’s Secret) au taxat-o pe Jenner pe social media. Strokous a scris că „câte naiba de show-uri fac fetele astea’ este ca să își facă un nume ȘI ca să strângă niște bani pentru ele și familiile lor.”

„Oh, și sunt 70 de show-uri, apropo, și suntem toate extrem de mândre de fiecare fată care face asta”, a mai adăugat Daria. Apoi a postat fotografii cu fetele de la casting-uri și de pe podiumuri.

„Toate astea pentru că suntem neînfricate și muncim cu toți acești designeri ceea ce e un vis devenit realitate și nimic nu se compară cu cele 10 secunde de defilat pe podium”, a conchis aceasta.

„Sunt șocată, dar nu surprinsă de această atitudine,” a scris Anderson pe Twitter. „Nu toată lumea poate să sară peste casting-uri, să fie plătită mai mult decât restul și, în general, să muncească mai puțin – nu este despre a fi ‘selectiv’, este despre a nu trebui să muncești atâta, dar să primești toate campaniile și editorialele.”

Cele mai citite articole

Impy s-a numărat și ea printre cele care au criticat-o pe Jenner pe Twitter, transmițând mesajul: „Majoritatea fetelor nu au încotro decât să defileze la fiecare show până li se înroșesc ochii și să petreacă 14 ore pe zi mergând la castinguri și probe, ca să se evidențieze, iar această fată nu a fost probabil niciodată la un singur casting, dar era pe punctul de a ceda…”

Acestea sunt doar câteva dintre zecile de persoane care s-au sesizat și au ales să își spună punctul de vedere. Totuși, răspunsul PR-ului lui Jenner nu a întârziat să apară, explicând că a fost o neînțelegere. Deci, Kendall Jenner jignește industria de modelling și pe cele care lucrează enorm ca să se afirme în ea, însă are o scuză. „Nu e ceea ce a vrut ea să spună. Citatul e scos din context. Între timp și-a dat seama că numărul de show-uri în care defilează unele modele se apropie de 80. Ideea era că e drumul lor și ‘mai multă putere lor.’ Ea le admiră munca și dedicarea. E o realizare.”

Totuși, Jenner nu a postat nimic despre incident pe niciun canal de social media și suntem foarte curioși de ce va spune, dacă o va face.

Citește și:
Kendall Jenner a fost fotografiată sărutându-se cu fratele lui Gigi și al Bellei Hadid, Anwar

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Sursa: https://www.elle.ro/lifestyle/kendall-jenner-jigneste-industria-de-modelling-si-nu-si-recunoaste-privilegiile-618285/

Cele mai citite articole

S-ar putea sa te intereseze si